Как да рeагирате, ако го хванете в изневяра

Не действате импулсивно, а много разумно
11
Как да рeагирате, ако го хванете в изневяра
Снимка: outnow.ch

Бихте ли простили изневяра? Вероятно поне веднъж са ви питали или сами сте си задавали този въпрос, тайно надявйки се да не ви се налага да се сблъсквате реално с подобна драма. За съжаление, изневярата (емоционална или физическа), не е нещо, което може да се предвиди или да бъде 100% избегната. И ако все пак тя „почука” на вратата ви, идва трудното – да решите дали ще простите и ще се борите за връзката/брака си или да сложите край. Важно е да не действате импулсивно и емоционално, а да прецените доста неща.

Ето и няколко съвета от сексоложката и автор на куп книги за връзките и човешките отношения Винита Дара, които ще ви помогнат да вземете съдбоносното решение:

Струва ли си да се борите?
Опитайте се обективно да анализирате връзката си, Щастливи ли сте с човека до себе си? Давал ли ви е и други поводи да се съмнявате в него и чувстата му към вас? Виждате ли бъдеще си заедно (преди и изневярата)? Ако отговорът е да, то трябва да се успокоите и да работите за подобряване на отношенията ви.

Не заплашвайте, не се молете!

Сълзите, виковете и заплахите не винаги помагат. В този случай, ако започнете с тях, само ще се унижите. Запомнете, че хората отвръщат по-добре и благосклонно, когато водите нормален разговор и изглеждате позитивни и уверени. Не се превръщайте в жертва, нито просете съжалението му. Така само ще го отблъснете и ще го накарате да се почувства притиснат.

Не е задължително да бъде край!
Инстинктивно ви се иска да го зашлевите и да изкрещите в лицето му: КРАЙ! Но изневярата не означава автоматично, че той не ви обича и не иска да е с вас. Причините мъжете да търсят нещо „чуждо” са различни и може да част от проблема да е у вас. По-добре да анализирате подробно заедно цялата ситуация преди да вземете финално решение.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 8 години
В 99% от случаите, когато мъжът изневери, причината е в жена му, но много малко жени си го признават. Как трябва да реагира причинителят на изневярата? Ще реагира в зависимост от това, което иска. Дали иска да продължи връзката си с този мъж или не иска.
5
2
 
2
 
! Отговори
rainbou1 преди 8 години
Разкарайте го...да си разнообразява живота с друга жена показва само колко е ***.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липса на чувства,обич,разбиране.За това се стига до изневяра.
3
3
 
18
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Щом се е стигнало до изневяра значи нещо не е наред в връзката/семействтото.Най добре е да се разделите защото няма да бъде само един единствен път изневярата!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, каква тема, каква статия, какви съвети. Тоя вестник блика от журналистически бисери, бълват ги един след друг.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е да го изостави.Нормално е да получи грандиозен скандал.Нормално е не да го зашлеви,а да го пребие.Ако нищо не прави?Значи не и пука за вас,въобще.Вие,кое предпочитате?Да разберете,след време че с Жената с която сте бил толкова време сте и бил безразличен?Или да отнесете,тези три неща.Като за начало.Дори и да простите.Вече няма да е същото.