Той приема нашата връзка само като срещи за секс

Ева Кулева отговаря на въпросите на читателка
14 яну 2016 22:42, Михаела Лазарова
60
Той приема нашата връзка само като срещи за секс
Снимка: photl

Въпрос от читателка за рубриката на Az-jenata.bg -  "Какво те мъчи в любовта?"

Въпрос: Здравейте, виждам се с мъж вече повече от година, но той приема нашата връзка само като срещи за секс, а аз искам повече и му го казах. Поканих го да се пренесе при мен и неговият отговор беше „Ще се изпокараме на първата седмица!“ Замислям се дали да го чакам още или да приключа тези отношения?

Ева Кулева: Доколкото разбирам, в началото на връзката не сте говорили за това кой какви очаквания и желания има за развитието на отношенията ви. Препоръчвам такъв разговор за целта на връзката да се провежда още преди да се стигне до интимен контакт.

И ако има разминаване в желанията, изобщо да не се стига до секс. Във вашата ситуация, твоето поведение досега е казвало „Искам секс“. Действията говорят по-силно от думите. Да го имаш предвид следващия път. ;)
Ако той иска само секс, а ти искаш нещо повече, не разбирам защо изобщо продължаваш тези взаимоотношения. На всичкото отгоре го каниш той да се пренесе при теб?!

И след като той отказва, ти се чудиш дали да го чакаш още! Не знам на какво се надяваш и още колко искаш да чакаш.
Имай предвид, че за един мъж са достатъчни около 6 месеца, за да прецени дали иска да се ожени за приятелката си или не. При положение, че изобщо иска да се жени. И ако в рамките на 1 година не предложи брак, значи нещо не е наред в тези отношения.

 А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
хм преди 8 години
24, и Мъдур, за какво ти е този, който ще го печелиш основно със сексуални хватки? Като окапе меката му чистачка, да ходя да показвам сексуални хватки на друг, защото този ще е вече зян? Мдааа, прав си.
11
1
 
11
 
! Отговори
Психолога преди 8 години
"Той приема нашата връзка само като срещи за секс"Радвай се че е така, защото други жени не могат да се похвалят дори и с това.
10
4
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Драги, спя гола. Ти обаче няма как да знаеш това нали, защото от пиене на много хапчета не разбра даже къде е леглото ми. Спи си по пода и се въргаляй там с каквото е останало като п.а.р.цал в живота ти.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 21, забравих. Написа го вчера. Смятай колко ми е важно, щом забравих за минута, че го написа.
8
2
 
4
 
! Отговори
хм преди 8 години
18, да съм написала някъде ,че ни използвате? Има такива тарикати. Където им мине номера. Глупави жени има много. Нека. Всеки заслужава да бъде щастлив, независимо как успява да се добере до щастието си измислено.Това, което пиша е, че масовата част от мъжете се радвате ако получавате секс без ангажименти, да не ви занимава никоя с нищо, ако ви поискат някакъв категоричен отговор, бягате или почвате да хълцате. Някакси защо да се занимаваш с хора, които не искат друго освен секс, ядене и пиене.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
19, името ти не разбрах?
6
4
 
3
 
! Отговори
хм преди 8 години
13, ами идеално е написано. Кое ти е сложно за разбиране!? Не можеш да прецениш дали искаш да общуваш с думи, да изграждаш отношения, да комуникираш, да ставаш по-близък и по-близък с една жена, ако не си правил секс с нея? Разбира се, че не можете. Трябва да я видиш каква е в леглото разбира се. Колко пъти трябва да правите секс, че да схванеш дали ти харесва и искаш още? Преди секс нещата се решават така: питаш го какво търси: секс за 1 вечер, сериозна връзка, нищо? И го гледаш как хълца.
5
6
 
4
 
! Отговори
хм преди 8 години
колко време трябва да търпиш един мъж, за да се начеше или може би да му омръзнеш, че да застанеш лице в лице и да го питаш има ли сериозни намерения спрямо теб или търси само секс? 6 месеца написала съветничката? Ама кой ще те трае 6 месеца, момче? Е, да някоя дето не е виждала мъж сигурно и която има цялото време на света да го губи за неразбрали какво искат момченца и неизяснили си половата принадлежност индивиди. Не знам каква жена трябва да си, че да търпиш г-н Недолъснат? Отчаяна?
4
1
 
3
 
! Отговори
хм преди 8 години
8, жената върви към сериозност, а не към секс френдосване. Ако мъжете си мислят, че ще се френдфакат докато си живеят без грам ангажимент, няма как да стане. Повечето жени не биха търпяли подобно поведение. Нормалните жени поне.
3
3
 
1
 
! Отговори
хм преди 8 години
8, не ви разбирам. Цитирайте това от статията, което не ви допадна. Обикновено мъжете интерпретират нещата по безумни начини.
2
2
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Интересно. Кое не ви хареса в отговора на госпожата, драги 5 и 3? Кое от съвета й не е правилен и не съответства на вашите мъжки разбирания за отношения между мъж и жена?
1
4
 
3
 
! Отговори
Вот дю Фак преди 8 години
Бързоооо!!! някой да се обади на нашия герой , че са постнали тая статия , да претупа набързо репертоара : ходж кок-***-менмилх-12годишно- "Много съм класен ,бреееей!-ти още ли си тука", и да идва да ни разкаже с подробности