Как да запазите любовта си жива дълги години напред?

Вижте кои са десетте трика за по-щастлива връзка
17 яну 2016 20:15, Теодора Драгоева
12
Как да запазите любовта си жива дълги години напред?
Снимка: outnow.ch

Според изследванията редовният секс (поне веднъж седмично) с половинката е достатъчен, за да си гарантирате щастлива връзка.

Сексоложката Трейси Кокс обаче смята, че общуването също е от ключово значение за доброто партньорство. Ако искате да запазите любовта си жива още дълги години напред, следвайте нейните съвети:

1. Говорете и си пишете
Не е изненада, че партньорите, които общуват ефективно и редовно, имат по-добри отношения. Ако искате да направите връзката си още по-страстна, пишете си закачливи есемеси с половинката.

2. Не се опитвайте да променяте партньора си
Основен фактор за една успешна връзка е партньорите да не се опитват да се променят взаимно, както и единият от тях да не очаква от другия да се превърне в негово копие. Вместо да се оплаквате, че половинката ви не прави нещата като вас, не споделя мнението ви, държи се по начин, който е неприемлив за вас и т. н., приемете, че той е различен и че си има своите положителни и отрицателни качества.

3. Казвайте "благодаря" на половинката си
Да бъдеш благодарен и да изразяваш тази благодарност е прост жест, който обаче е много важен за връзката. Учени от Университета в Джорджия са открили, че благодарността е качеството, което показва най-добре колко щастлив е човек в своя брак. Казвайте „благодаря“ редовно на половинката си, вместо да я критикувате за това или онова.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
? преди 8 години
Втори вариант за успешен завършек на упражнението по запазването на любовта жива дълги години е: родете се мъж. Кух, ***, елементарен, щастлив и задоволен само и единствено от секс. Намирате си куха, елементарна, щастлива, лесна за задоволяване *** и сте готов. Щастливец! Проблем с любовта няма да имате никакъв.
2
3
 
2
 
! Отговори
? преди 8 години
Хаха! Как ли? Бягайте с възможно най-бърза скорост от жената или мъжа, който е вашето щастие и се оженете за някой друг или някоя друга. Със сигурност любовта ви, към този, който нямате ще е дълга години наред. Страхливците са най-щастливи. Блазе им!
1
2
 
12
 
! Отговори
Жора Пианиста преди 8 години
Почне ли жената да пърди по юргана и да не се бръсне , забрави там любов