Как да запазите любовта си жива дълги години напред?

Вижте кои са десетте трика за по-щастлива връзка
17 яну 2016 20:15, Теодора Драгоева
12
Как да запазите любовта си жива дълги години напред?
Снимка: outnow.ch

Според изследванията редовният секс (поне веднъж седмично) с половинката е достатъчен, за да си гарантирате щастлива връзка.

Сексоложката Трейси Кокс обаче смята, че общуването също е от ключово значение за доброто партньорство. Ако искате да запазите любовта си жива още дълги години напред, следвайте нейните съвети:

1. Говорете и си пишете
Не е изненада, че партньорите, които общуват ефективно и редовно, имат по-добри отношения. Ако искате да направите връзката си още по-страстна, пишете си закачливи есемеси с половинката.

2. Не се опитвайте да променяте партньора си
Основен фактор за една успешна връзка е партньорите да не се опитват да се променят взаимно, както и единият от тях да не очаква от другия да се превърне в негово копие. Вместо да се оплаквате, че половинката ви не прави нещата като вас, не споделя мнението ви, държи се по начин, който е неприемлив за вас и т. н., приемете, че той е различен и че си има своите положителни и отрицателни качества.

3. Казвайте "благодаря" на половинката си
Да бъдеш благодарен и да изразяваш тази благодарност е прост жест, който обаче е много важен за връзката. Учени от Университета в Джорджия са открили, че благодарността е качеството, което показва най-добре колко щастлив е човек в своя брак. Казвайте „благодаря“ редовно на половинката си, вместо да я критикувате за това или онова.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 


12
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
? преди 2 години
Втори вариант за успешен завършек на упражнението по запазването на любовта жива дълги години е: родете се мъж. Кух, ***, елементарен, щастлив и задоволен само и единствено от секс. Намирате си куха, елементарна, щастлива, лесна за задоволяване патка и сте готов. Щастливец! Проблем с любовта няма да имате никакъв.
2
3
 
2
 
! Отговори
? преди 2 години
Хаха! Как ли? Бягайте с възможно най-бърза скорост от жената или мъжа, който е вашето щастие и се оженете за някой друг или някоя друга. Със сигурност любовта ви, към този, който нямате ще е дълга години наред. Страхливците са най-щастливи. Блазе им!
1
2
 
12
 
! Отговори
Жора Пианиста преди 2 години
Почне ли жената да пърди по юргана и да не се бръсне , забрави там любов

Какво не бива да правите на празен стомах?
Какво не бива да правите на празен стомах?

Какво не бива да правите на празен стомах?

Как да балансираме тялото си след 35
Как да балансираме тялото си след 35

Как да балансираме тялото си след 35