По какво ще познаете, че той не ви обича?

Вижте 7 знака за това, събрани от Тialoto.bg
Обновена: 1 фев 2016 06:39 | 31 яну 2016 22:19, Теодора Драгоева
47
По какво ще познаете, че той не ви обича?
Снимка: outnow.ch

Обикновено жените имат силна интуиция и дълбоко в себе си усещат, когато нещо в отношенията им с половинката не е както трябва. Ако не сте убедена, че партньорът ви е точният мъж за вас, по-добре помислете да се освободите от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Много представителки на нежния пол се подценяват и смятат, че имат любовта, която заслужават, примирявайки се с не особено щастливите си взаимоотношения.

Ако обаче градите връзка с човек, който не ви обича, само защото имате ниско самочувствие, то това наистина е пагубно за вас и вашето бъдеще.

Вие преди всичко трябва да се научите да обичате себе си достатъчно, за да се стремите към по-щастлив и здравословен живот.

А ето и 7 знака, че човекът до вас не ви обича и не ви заслужава:

1. Вие не му вярвате

Липсата на доверие в една връзка е основен предупредителен знак, че отношенията не са както трябва. Обърнете внимание на този факт, преди да е станало твърде късно. Ако усещате, че партньорът ви не е влюбен във вас и все се чуди как, с кого, или с какво да ви замени/изневери, намерете начин да излезете от тази лоша връзка.

2. Той ви кара да се чувствате зле

Ако един мъж кара половинката си да се чувства зле, когато е около него, значи тя просто не се усеща сигурна, обичана и ценена. Това е сигурен знак, че той не ви обича. Ако вашият партньор ви унижава, кара ви да се чувствате нещастни и депресирани, значи той не е за вас.

3. Той ви използва

Ако вашият партньор редовно ви иска пари назаем, без да ви ги връща; ако иска да му правите различни услуги, да му давате автомобила си; ако живее във вашето жилище и т. н., то може би има користни намерения към вас. Може би просто е използвач, който дори не ви дарява с любов в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
17-23 преди 8 години
В връзката е като везни, която трябва да се балансира,има моменти които едната част е по наклонена, след това има моменти в която другата страна е по наклонена.Но когато сложиш много голям товар на едната страна,везните се обръщат. И край .Няма значение дали от мъжете или от жените е това.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24Хайде да те накарам да помислиш. Да не е думата принцеса, а да е думата жена. Ако не можеш да разбереш какво означава да се отнасяш с жена като принцеса, какво означава за теб да се отнасяш с една жена като жена? Сега си помисли колко вариации има за поведение. Ако обаче те попитам как да се отнасяш към жена като пар-цал и как да се отнасяш с жена като с прин-цеса мисля, че съвсем лесно би схванал разликата. Обаче жени и мъже занижават и забравят думата уважение. И тогава ***=обич.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24Трите звездички са думата п-ар-цал.В този смисъл, ако някой мъж нарича една жена принцеса и се държи с нея по начин, който засвидетелства уважение и отношение като за важен за него човек, то за мен този човек е принц. Въпрос на близост и привързаност към думите. Някой се обичат с пар-цал=бър-салка, някой с ***=бе, някой с други все такива висши. Не разбрах какво е "мъж на бял кон"?
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24Ако наречеш някога някоя жена "принцеса"", може би ще има някакво значение за теб. В противен случай не мисля, че ще го разбереш. Иначе, лично за теб, вземи си някоя дума, с която би нарекъл жена,която цениш и си я обясни сам за себе си, какво влагаш в нея. Същото. Давам ти пример. Ако наричаш една жена "***" и това за теб е нещо мило и признак на нежност и ценност, жената, която наричаш така трябва да се възприеме като ***, за да те оцени по достойнство като бърсалка.
23
0
 
3
 
! Отговори
17 преди 8 години
Това което описваш си е толерантно отношение на мъжа към жената, нищо повече.Да такова поведение си е нормално поведение и ако го няма трябва да се стремим към него.Но израза отнася с жена си като с принцеса , На нас мъжете не ни носи това съдържание на информацията.Да не кажа ,че за нас е неразбираем.
22
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
А най-интересното е, че подобен тип хора те намират позитивна, добра, отзивчива, готова да помогне, нахакват ти простотията си и ти понеже са те подлъгали, че тяхното е обичане, се сриваш на тяхното ниво и попиваш от негативизма им, ставаш груба,псуваш като хамалин, губиш женственост,защото това автоматично се получава като защита на психиката ти от тотален колапс, защото толкова е била подлъгана, че е повярвала, че това там е обичане. После те сочат с пръст и ти казват, че не си жена! Браво!
21
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
И този, който е твърдял, че ОБИЧА ще твърди сега, че ОБИЧА някоя друга ВЕЧНО и аз ще му повярвам ли? Разбира се! Поредният духовен труп! Пази Боже сляпото да не прогледне! Амин! Може би и то има нужда от самоунищожение. Енергиините вампири се намират. Това, че понякога си сам, не означава, че си лош, означава, че няма достатъчно силна и чиста вибрация, която да ти подхожда. Нищо де. Вампирът ми пожела да съм останела сама и ялова. Ай сиктир! Ето този нарича сам себе си "добър човек". Ега-ти!
20
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
И когато на вас вече ви е дошло до гуша, всъщност не е този израз, когато вече със собствени сили сте се хванали за последната сламка сила, която сте намерили в себе си,за да оцелеете, чисто психически и после физически и сте осъзнали какво всъщност се случва прекрасното доказателство за капака върху тенджерата на Голямата Фалшива Обич се слага,когато този ви казва: "Искаш да продължа да те обиждам ли?". О,разбира се! Той копнее да Ви обижда,като за последно, защото е гладен! За духовни трупове.
19
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Последно. Защото дори и след посочените 7 точки в статията, някой или някоя, който твърди, че ви обича ще дойде и ще почне да ви убеждава, че ви обича, защото вие сте толкова уникална, че сте способна да търпите и прощавате за всички гадости и седемточкови истории от статията. Каква невероятна дълбока обич е това! Само, че този НЕ обича вас, а обича себе си. Той се е нахранил, заредил се е с това, че е изсмукал цялата ви енергия, след като ви е наранил! А вие сте като труп.Обичаща? Празна.Труп.
18
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
18 коментар е по темата на статията. Ето това поведение показва, че този срещу вас не ви обича. Независимо от това, какво е твърдял, независимо от това,колко ще се разкайва след упражнението с обидите, независимо от това, колко много и колко умело прикрива желанието си да предизвиква у вас най-ниските страсти, за да излезете от кожата си, да побеснеете, само и само, за да се нахрани той с негативните емоции, които е предизвикал във Вас! Ако някой го е изпитвал, знае за какво става дума. Гнилоч!
17
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Която желае да се възхищава на подобни хора, нека си ги нарича богове, учители, мастъри, маестра, да им д-ха, да им л-па, да ги показва, да се излага и да се къдри колкото желае.Всеки има право да има критерии за човешко отношение, дълбочина на емоции и житейски опит, желание да бъде щастлив ....чисто, чистота на щастие, хигиена на отношенията, без мизерии, без фалшивости, без лъжи, без! Хората, които се хранят с болката на другите са ниско вибриращи вампири. Не, мерси! Въпрос на ВКУС!
16
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
"ако мъж се отнася с жена си като с принцеса"От коментара разбирам, че не можеш да схванеш какво означава женско мислене.Ще ти кажа. Вика му се следното: да не я обижда, нагрубява, да не й крещи, да не се отнася с нея като личната му подложка, която е длъжна да търпи алкохолните и комплексарските му изцепки, миризмата на м-рша, която се получава след като е пушил като гнила камила, не я лъже в очите, че я обича, щот иначе дупките няма да се отворят, не смята, че му е длъжна за каквото и да е!
15
0
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
14Чудно! Хайде сега обясни какво означава: "принц на бял кон", защото този израз се употребява основно от мъже, тоест от мъжки същества, които са чели приказки и си мислят, че жените четат и се възхищават на същите *** приказки, които са чели и те. Пипи Дългото Чорапче е една доста хубава история. Показателна! За конете, за маймуните, за Краля и за принцесата! Ето това са съвремените принцеси! Що ли? Щот мъжлетата са тъжни, че са "принцове на бели коне и че са на КОН!". Като т-ъп-а реклама.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като принцеса казваш.ОК няма проблем.
13
0
 
3
 
! Отговори
13 преди 8 години
Какво знаем за живота на принцесите.принцеса -престолонаследника.Добре охранявани но желани за покушение.Нападателите са опитни воини(от охраната, или враг ) но принцесите са обучени да ги неутрализират ,от това зависи трона не живота и.Принцесите си развиват силно чувството на кого да се доверят на кого не(кралски танци)тя не на ясно с държавничеството но трябва да подбере хората за тази работа.Принцесите са първи дипломати на държавата си.Нямам идея какво е това.
12
0
 
3
 
! Отговори
Кога??? преди 8 години
Кога т-ъ-п-и-те мъже и драскачи ще схванат, че жените не "чакат принцове на коне"! Колко трябва да си извън реалността, че да си въобразиш, че мъжът срещу теб е принц на бял кон и колко прос-т-а жена трябва да си, че се хванеш с някой, който си вярва, че е принц? Един мъж, драги повлеканчовци, е принц, когато се отнася с жена си като с принцеса и той подобни титли не приема. За тази цел трябва да си расъл, да си расъл, да си израснал!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя чакаше своя принц, ама на него втори кон не му трябваше.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 8:Приятел не Заблудавай дамата че няма принц на бял кон.До 7а :Мадам той е принца на бял кон ,вярно коня не е точно бял и не точно кон ама няма значение ,важното е ,че той е "принца на бял кон".
9
1
 
6
 
! Отговори
До 6и7 преди 8 години
Не съм казал ,че жените не могат да обичат .Напротив знам , че могат и затова съм объркан.Чета съветите и следвам указанията но аз съм мъж и си следвам от мъжка гледна точка.Логически ги следвах докрай.и извода беше налице.Затова се обърках личния опит ми показва ,че жените могат да обичат ,следвайки съветите излиза ,че на могат.Е бъркотия си е.А дали мъжете могат да обичат ,не сърди но не е точно моя работа аз да те убеждавам,огледай се сред близките си.
8
0
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
До 7-А и вие жените на днешно време няма как да ви разберем.Обичта и на вас ви е доста непозната,принца на бял кон не съществува?