Всяка жена трябва да направи това преди 30-ия си рожден ден

Спрете да чакате чуждото одобрение, за да си докажете, че можете
31 яну 2016 12:46, Михаела Лазарова
31
Всяка жена трябва да направи това преди 30-ия си рожден ден
Снимка: pixabay.com

С наближаването на всеки нов рожден ден правим равносметка за изминалите години. Какво сме постигнали, какво имаме, какво бихме искали да добавим в живота си. Днес споделяме 30 неща, които всяка жена трябва да направи преди своя 30-и рожден ден.

1. Спрете да се извинявате за онези моменти, в които искате да сте сами, да се забавлявате, да градите кариера, да се отдадете на луди шопинг моменти.
2. Спрете с фалшивите оргазми и потърсете истинското удоволствие в секса.
3. Откажете се от идеята да не приемате комплименти.
4. Кажете край на онези срещи, в които още след първите 5 минути сте разбрали, че това не е Той. Просто станете и си тръгнете!
5. Спрете да пропускате профилактичните прегледи при вашия гинеколог и мамолог.
6. Спрете да си лягате с грим.
7. Не очаквайте друг да ви направи щастлива, щастието е във вашите ръце.
8. Кажете край на лошите навици.
9. Спрете да мислите, че не можете да постигнете успехи след 30.
10. Никога повече не се сравнявайте с други.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
д0 10 преди 8 години
абе интересно мъжете в БГ девствени л исе женят?:))) много оплаквачи /професионални/ тука -не м оже хем да е*еш ,хем да има девствени .които да те чакат да се нае*еш и да си готов за брак /и не думай -женените мъже в бГто викаш не хойкат ,не се е*ат извънбрачно и не изневеряват п опринцип...интересно инфо ...не берете грижа коя търси богат спонсор -към 10% са богаташите -не сте сред тях ,ако не сте дебели простаци може и да си намерите готина половинка
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
п одолу са коментирали все експерти явно :)) до 30та си година дали сте станали като Криситано Роналдо? с успешна кариера ,карсиво секси тяло, ихресвани от жените ..май не -все 30 годишни мъже ,с шкембе ,не оосбено успели /ев Бг сме все пак/-нито секси нито богати -средностатистически а тръгнали да с еоплакват от жените до тях...мда -както мъжете тръсят секси мацки така жените търсят богаташи...ако до 30 не си богат мъж -трудно можеш да впечатлиш с тяло..остава добрия характер ама и това липсва
8
2
 
3
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 8; Напълно съм съгласен с теб,жените не ценят човека тях ги интересува само тяхното но никой не им е длъжен да заживява с техните проблеми,без да те попита и да се интересува ти дали имаш проблеми или не,имаш ли от нещо нужда или помощ.Само те си имат проблеми ние нямаме на нас ни е розово!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СпецБалъци винаги е имало,има и ще има.Проблемът е ,че балъците и паричковците не са равни на броя на жените.Така,че на голяма част от тях им остава да се омъжат по любов.
6
2
 
6
 
! Отговори
Спец преди 8 години
До 6; Тя всяка иска да си намери чичко паричко ама няма,богатите не растът по дърветата да си го откъснеш и е твой.Няма вече балъци,такива жени има под път и над път,всичките са едни и същи с различни имена!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка жена до 30,трябва да си е намиерила баламата чичко паричко.Защото всяка година излиза нова реколта,свежо агнешко,в същото време и и с доста опит,от 12 до 18 г са си 6 години стаж.Не го ли направите до 30,работата се затяга.Трябва да ходите на работа/имам предвид,работа,не разглеждане на фажебука в офиса о 8 до 17/.Ако работиш/имам предивд работа/-не осатава време за кафенца,фитнес,маникюр....Лоша работа.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже ама има ли такива жени или тва не важи за Бг?Че тука нещата доста ганьовски се случват.Основно има 2 периода в животът. първи- търсене на богат тъпкач. втори- харчене на парите му и селяния..После пак първи и така.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най важното е да имате деца , но за съжаление важните неща не се пишат в такива статии . Кариера , парцалки може да си намерите във всеки момент . Щастието се постига с подходящите хора до теб . Другото е писано от икономически и социални неудачници .
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таман като за Бат'Минко, да му играят с мандолината.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете да мислите, че винаги и за всичко дължите обяснения на свекървата.Ако можете, втълпете на майка си, че във вашия живот не тя е висшият критерий, командир и законодател. Но това не е толкова лесно да го постигнете.