Какво да очаквате, ако сте влюбени в човек от зодия Риби

9 важни личностни черти на хората от този зодиакален знак
20 фев 2016 12:15, Теодора Драгоева
11
Какво да очаквате, ако сте влюбени в човек от зодия Риби
Ева Мендес е родена на 5 март; Снимка: сп. Women’s Health

Ако сте влюбени в човек от зодия Риби, или вече имате стабилна връзка с него, добре е да знаете някои неща за неговия характер.

Останете ли по-дълго време с представител на Риби, вие трудно ще искате да се откажете от него. Той е лоялен партньор, свестен човек е и е способен на дълбоки чувства. А ето и какво още е добре да знаете за него:

1. Представителите на зодия Риби са безнадеждни романтици. Те винаги вярват, че половинката им към момента е тяхната най-голяма любов. Като цяло вярват в теорията за съвършената половинка.

2. Хората от зодия Риби са склонни да проявяват мързел. Често имат периоди, в които предпочитат да си почиват и изглеждат лишени от енергия.

3. Рибите са изключително грижовни натури. Те обичат да се въртят около близките си и да са им в помощ, когато другите имат нужда от тях. Те никога няма да изоставят свой близък човек в нужда.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
14
 
9
 
! Отговори
ааааа преди 8 години
прикрити мълчаливи двулични и хлъзгави и обичат единствено себе си
7
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Астрологията е окултизъм и е свързана с гнусното езичество, не се занимавайте защото не е за ваше до добро.
6
0
 
6
 
! Отговори
От 8 преди 8 години
Имах и съученичка "Риби", известно време седяхме на един чин.Тя почти 100% отговаря на описанието, направено в статията по-горе.
5
4
 
4
 
! Отговори
Горе-долу са верни преди 8 години
изброените неща, с изключение на 3 и 9.В продължение на няколко години имах гадже от тази зодия.Ако нещо не му изнася в дадена ситуация, измъква се като мокра връв, независимо от това дали нужда от съдействие има майка му или някой друг. Пак така тихомълком се измъква, когато е виновен и се появява чак тогава, когато вече се е успокоил онзи, който му се е ядосал.Може наистина да изпитва дълбоки емоции, но умее да ги прикрива, когато реши, че трябва да изглежда спокоен.Умерен егоист е.
4
7
 
3
 
! Отговори
От опит преди 8 години
Имам 3 риби в най-блозкото си обкръжение-изключително своенравни,трябва да стане на тяхното без значение дали са прави и винаги се правят на най-големите страдалци...абе риби...
3
6
 
10
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Моята е риби и няма нищо общо с написаното. Нагла , нахална и нейната да стане на всяка цена.Отвратителен характер , но вече е много късно за раздяла. Свикнах и .
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има много добри риби.Има и такива които са безкрайни егоисти.Изобщо зодията е зодия на крайностите.
1
18
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
тези освен себе си ,никой и нищо не обичат!