Как да изгоните скуката от интимния си живот?

Съвети за дългогодишни двойки
14 мар 2016 22:36, Теодора Драгоева
19
Как да изгоните скуката от интимния си живот?
Снимка: outnow.ch

Британската сексоложка Трейси Кокс дава съвети на хората в дългосрочни отношения за това как да запазят по-свеж сексуалния си живот. Основните трикове според нея са жените да носят секси бельо, двойките да използват секс играчки и никой да не бъде егоист в леглото.

Направете всички клишета и не бъдете егоисти в леглото, ако искате да сте щастливи с половинката в дългосрочен план. А ето и съветите на Трейси:

1. Не се заблуждавайте, че скуката няма да порази и вашата двойка

Една трета от двойките смятат, че ще успеят да запазят семейния си секс вълнуващ напред във времето, но в крайна сметка и те стигат до рутината. Затова бъдете внимателни и не се залъгвайте, че няма да заседнете в секс коловоз и интимният ви живот да стане скучен и предвидим. Двойките, които са щастливи в сексуален план след години съвместен живот, работят върху това да предотвратят сексът им да стане рутинен. Те опитват нови неща, четат различни секс съвети и очевидно следват някои от тях.

2. Кажете „ДА“ на клишетата

Съвети като „носете секси бельо“ са доста работещи и наистина запазват отношенията в двойката по-горещи. Друг основен съвет е да изпробвате нови пози, да правите секс не само в спалнята и не само на загасена лампа.

3. Бъдете по-дръзки

Опитайте някои по-дръзки техники в леглото, за да съхраните удоволствието от секса максимално дълго време, като например анална стимулация.

4. Снабдете се със секс играчки

Почти половината от дългогодишните двойки, които се радват на щастлив сексуален живот, използват вибратор или друг вид секс играчка заедно и резултатите са доста положителни.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаКъм жена към която си имал емоции няма начин да изгубиш емоциите си , но можеш да натрупаш негативни емоции и те да те водят до стремеж да избягваш общуването с нея.Но емоциите не можеш да ги тушираш(да изчезнат).
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е нужно човек да се плаши от скуката, защото няма нищо страшно, наличието и показва че нещо трябва да се промени и му е дошло времето .Това въпреки че не изглежда добре сега, носи много позитиви в бъдеще.За скуката не носи вина вашия партньорка ,така че без обвинения.Обвиненията са по скоро опит да не се опитвате да промените нищо,а да прехвърлите вината.Но това не е полезно на никой, защо в вашия случай мислите, че ще бъде полезно.Естествено че няма да бъде.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скуката не е негативизъм, това просто ни показва, че трябва да променим нещо в нашето всекидневие, за да продължим напред.Не само за двойките а и в личен аспект. Разнообразието понякога премахва временно скуката , но не решава нещата.Изясняването на важните неща, за нас самите, обаче премахва скуката определено, за съжаление не винаги знаем, кое е важно за нас.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаНе виждам, как точно си представяш, да избегна скуката като си мисля за друга жена.Скучно ми е с жена ми, като сменя жената правя разнообразие на жени, но не премахвам елемента на скуката.
7
0
 
2
 
! Отговори
Неа до 2 преди 8 години
Мислейки за друга ? Ааааа не мерси !!!!!
6
7
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
6, да ти напиша ли какво правим? Нямаааааааааааааа. Не можеш да го носиш това ти. Хакай необичаната си женица. Това е лесно.
5
2
 
8
 
! Отговори
до жена преди 8 години
а другите 2% живеете възвишено и биете катерицата пред компа ,
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поканете тъщата за на гости за месец. Изобщо няма да скучаете.
3
8
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
За майстори. Оженете се за жена, която не обичате дълбоко и от сърце и всеки път, всяка нощ, всеки ден, всеки миг, в който правите секс с нея, затваряйки очи си спомнете за тази, която ...единствената, която някога сте обичали. Правете секс с жена си, до края на скапания ви животец и си представяйте, че любите жената, която нямате. Така се поддържа любов. Господ да ви е на помощ мъже. И на вас жени, които го могат това упражнение. 98 процента от живуркащите мъртъвци го практикуват.
2
4
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Срещнете мъж, случаен, на спирката, в метрото, слизащ от такси, влизащ в колата си, пазаруващ бутилка вино пред вас в магазина... Погледнете врата му, усетете аромата му, попитайте се при коя ли ще се прибере, дали ще е сам, дали е нормален или хомо, за какво ли мечтае, от какво ли скучае, пожелайте го, драги дами.... после докато си мислите за него, се върнете вкъщи, хвърлете се върху доскучалия ви мъж и го любете така както се люби...непознат. За това иде реч.
1
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Изпитайте неконтролируемо сексуално желание към жена, различна от съпругата ви, обменете си две три реплики, гледайте се жадно, почти без дъх, продължително, крадешком, като двама на седянка преди векове, после се приберете вкъщи, гушнете детето си се хвърлете върху съпругата си и я любете така както никога не е мечтала. Хихи....