Как да разберете дали не си губите времето с играч?

Реагирайте бързо, ако не искате да сте поредната му жертва
18 мар 2016 19:20, Теодора Драгоева
15
Как да разберете дали не си губите времето с играч?
Снимка: townandcountrymag.com

Мъже… мислите си, че ги познавате, а ето че изведнъж се оказва, че нямата представа с кого точно излизате. За съжаление, понякога прекалено късно осъзнавате, че си имате работа с Играча, а сърцето ви вече се е отворило към него.

Не е нужно да си губите времето, нервите и емоциите по човек, чиято представа за „връзка” се свежда до това да ви викне и плати таксито в 03:00 през нощта. И за да не се объркате отново, се запознайте със знаците, които ще ви разкрият кои мъже са Играчи, за да ги избягвате, ако търсите нещо по-сериозно.

1. Той е чаровен на професионално ниво
Играчите не винаги са красиви, но задължително притежават едно нещо – чар. Изпеченият сваляч обича да се представя в началото като спонтанен и наивен. Той не уважава правилата на връзката и ги игнорира тотално. Ако се озовете в компанията на мъж, който ви оставя с впечатлението, че не играе игрички, то шансът е голям да си имате работа с Играч.

2. Ще ви накара да се чувствате като единствената жена на света
Поне първия месец. В природата на Играчите е да играят игрички – да ви подмамят в капана си и да ви накарат да се чувствате обожавана и желана до болка, за да се отворите изцяло към тях. Той играе за победа, а именно да се напъха между краката ви. Щом веднъж получи наградата си, интересът му рязко ще спадне.

3. Не оставя телефона си
Той играе на няколко фронта и непрекъснато си търси нови „жертви”, така че логично прекарва доста време в социалните мрежи, онлайн приложенията и сайтовете за срещи.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
от 11 преди 8 години
До Сашко, 42г.Играч при мъжете е ясно ,това е мъж които търси връзка единствено само със цел секс.При жените не ми е ясно какво точно дефинираш.Мене лично не ме дразнят жените които търсят връзка само със цел секс.И затова предполагам, че не това имаш предвид.Може и да греша.Предполагам, че имаш нещо друго предвид.Така че трябва малко пояснение да направиш.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сашко, 42г.Аз също обичам много майка си .И често се нуждая от нейните съвети.Но на тема коя жена е подходяща за мене тя е последния човек които може да ми даде разумен съвет.И това е защото ме обича ,аз съм нейното безценно чедо,за безценно чедо няма подходяща жена.Но пък какъвто и избор да направя тя винаги ме подкрепя, но избора мога да го направя аз , а майка ми не може дори и да иска.А и не и е работа това. Е можеш да си представиш как гледа майката на изгората ти на тебе,това е положе
9
1
 
10
 
! Отговори
от 9 преди 8 години
Но мъж които не се опитва да решава ваши общи проблеми, пък е забавен и не дразни жените с мълчанието си което е предимство от гледна женска точка.Но няма общи ваши цели.Един и същ мъж може да се държи като играч към жена в която не е влюбен, но не може да се държи като играч към жена в която е влюбен.Защото там той има различни цели от само секс.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпроса не Как да разберете дали не си губите времето с играч? А дали една жена иска да избегне това.Тези които искат си намират тяхната формула.Но много често жените не харесват не играчите и искат да пробват високото ниво.Мъжете при решаване на проблем, се замислят и се замълчават.Разсъждават по проблема.Това дразни жените.Но ако липсва този елемент в поведението на мъжа той не се опитва да разсъждава по проблема.Ако в никой момент не се опитва да решава проблем,ясен е .
7
1
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До Сашко, 42г.Гледай дали се интересува от теб като човек или гледа изгодата и те преценя според това което имаш а не според това що за човек си. Хубаво е и, че имаш добри отношения с майка си и тя ти дава добри съвети, но на тази възраст трябва да можеш да преценяваш и да взимаш сам решения. Ако въпроса те интересува поинтересувай се и потърси информация и се ограмоти в тази насока.
6
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Как жените могат да се предпазят от такива хора? Преди всичко те трябва да бъдат честни и искрени и да отхвърлят всякакви игрички, тестове, манипулации и подобни защото "играча" е експерт в тях и те не могат да го надиграят в неговата игра, в тази игра те винаги ще са жертви и ще страдат, същевременно с игричките си те ще вредят на истинските си отношения с качествен човек защото ще подкопаят доверието и искреността. Стара поговорка гласи - "не можеш да измамиш честния човек", бъдете честни.
5
1
 
6
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Той приема безчестните игрички и манипулации на жените като нещо нормално и не им отдава никакво значение защото в себе си той презира жените и ги смята за нищо като и игричките им. После ги зарязва изневиделица и им го връща. Живота на такъв човек-к0рвар е безсмислен и той често изпада в депресия защото сам разбира, че действията му не го водят към нищо добро. Обикновено такива хора използват леки и средни н***рк.отици и са силно свързани с нощния живот и клубната култура.
4
1
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Той е голям лъжец, той не се свени да използва лъжи за да влезе под кожата на дадена жена и да и замае главата за да получи каквото иска преди да я разкара. Той обикновено има извратени сексуални предпочитания защото к0рварството води до извращаване на човека и неговите възприятия. Той обича да се хвали със сваляческите си постижения пред своите приятели и познати тъй като за него това е въпрос на печелене на точки пред тях и престиж като разказва какво е правил с многото жени които му връзват.
3
1
 
6
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Той общо взето презира и неглижира жените защото разбира игричките им и как те процедират по един и същи начин а той го познава много добре и се възползва от това. Когато тръпката от новата жена премине той я отрязва и минава на следващата. Обикновено е чест посетител на нощни заведения. Той спи с много жени и за него това е начин на живот, жените му връзват безотказно защото разбира психологията им и невъзможността им да действат по-друг начин без игрички и манипулации а искрено и открито.
2
1
 
9
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Понеже познавам "играчи" или "свалячи" мога да кажа моите наблюдения. Такъв е добър сваляч, той прави всичко правилно и не допуска грешки, играе "играта" си много добре и се напасва към "жертвата" си за да и замае главата и тя да реши, че той е специалния (защото прави всичко както трябва а той прави всичко както трябва защото има голям опит). Той е чаровен и разбира в детайли женските игрички и тестове и как да ги преодолее (защото за него това е хоби и има голям опит).
1
1
 
20
 
! Отговори
Сашко, 42г. преди 8 години
Напишете една статия за това как мъжете да се пазят от жените-играчки. Майка ми каза, че докато може, тя ще ме пази, но трябва да се науча и аз.