Какво се крие зад любимите напитки на жените?

Дамите, които пият уиски не страдат от комплекси
20 мар 2016 10:25, Михаела Лазарова
13
Какво се крие зад любимите напитки на жените?
Снимка: outnow.ch

Природата на човека е сложна. В някои отношения можем да бъдем доста предвидими, но също така имаме и скрити страни на характера. Изборът ни на облекло, цветове, аромати, напитки и храни показва не само нашите предпочитания, но и това как гледаме на света край нас. Какво се крие зад любимите напитки на дамите? Вижте няколко интересни факта за жените и алкохола.

Шампанско

Пенливата напитка е предпочитана от дамите, които обичат флирта. Изборът на шампанско подсказва игривост, забавление, но и може би несериозност. Съвсем не е изненадващо, че точно тази напитка е предпочитана от дамите за техните женски партита. Шампанското ги опиянява не само заради алкохола в него, което означава, че когато една жена пие от него и е в компанията на мъж, то тя му се доверява.

Водка

Водката е силна алкохолна напитка и е предпочитана от жените със силна воля и характер. Те не крият своите желания и не бързат, когато пият. Имат натоварено ежедневие, но това е, защото си поставят големи амбиции, които искат да изпълнят. Релакс и успокоение намират в чаша добре изстудена водка.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не че жените не са секси със овалните си форми. Просто мъжете имат много комплекси и това се отразява върху жените.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
машала за много мъже си значи до 7.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимото ми пите е кока колата. Това говори много за мен. Например, че имам дебел г.з и целулитни баджаци.
5
1
 
7
 
! Отговори
Мима преди 8 години
За мастиката какво пише
4
2
 
6
 
! Отговори
Скарлет преди 8 години
Докаэано е, че мъжете се влияят не толкова от конкретните килограми, колкото от пропорциите в тялото на жената!!! Мъжкото око, винаги е било привличано от иэвивките и овалните форми повече, отколкото от ъгловатите!!! Текила санрайэ, наэдраве!!!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изумявате ме с подобни глупави статии. И колкото повече ви се казва, че тия статии са глупави, вие все по-упорито ги пишете.
2
3
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Подпийналите дами са интересно събитие в живота на един мъж. На 3 уискита и най-целомъдрената и свенливата става Богиня...тия са най-опасни впрочем- могат да те погубят в постелята подкукуросани от топлият полъх на алкохолния вятър.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sled treta chashka nqma kompleksi