Секс по график – женските трикове, които отблъскват мъжа

Жените и мъжете изпадат в противоречия в много отношения
13
Секс по график – женските трикове, които отблъскват мъжа
Снимка: outnow.ch

Жените и мъжете изпадат в противоречия в много отношения. Едно от тях е представата за привлекателност и секси външен вид. За жалост оказва се, че много неща, които за жените са секси, за мъжката половина на човечеството всъщност не са.

Кои са женските трикове, които мъжете смятат не само за антисекси, но и за отблъскващи?

Прекалено тежкият грим

Почти няма мъж, който да се зарадва на неузнаваемо оклепана с грим жена. Тежкият грим за мъжете е почти толкова антисекси, колкото и свръх наднорменото тегло. Никой не обича дебели жени, а още по-малко пък омазани с грим клоуни.

Мислите си, че ще го впечатлите с фон дьо тем, пудра, наситен опушен грим и яркочервено червило? Познайте – резултатът ще е едно на нула за него. Не се учудвайте ако му видите гърба на първата среща!

Секс по график

Ако наистина искате да се отървете от досадно гадже или просто не ви се прави секс, тогава насрочете време за това иначе приятно събитие.
Нещото, което мъжете мразят най-много е липсата на спонтанност и точно определеното време за секс. Онова, което наистина е в състояние да убие трайно мъжката възбуда, желание и дори ерекция е графикът за секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Феминизираните жени само исляма ще ги оправи. *** питай 1 мюсюлманин дали се съобразява с това дали жена му е разположена или изморена.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А-а-а-а, не е само графика, има и други изисквания: не може преди работен ден, детето трябва да е изкарало поне две 6-тици през деня, не може повече от 2-пъти в седмицата, психически и физически жената трябва да се чувства в перфектна форма, добре е през деня да са достигнати покъртителни професионални резултати, при всички роднини и познати трябва да цари мир и спокойствие, да е постигнат траен мир в Сирия и решение на бежанската кризи и ...некои други съображения.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това по график е наистина много антисекси. Едно, че става задължение, а не приятно прекарване и второ, по този начин жените разреждат контактите на период, който изобщо не пасва на мъжете.
5
3
 
9
 
! Отговори
Пак ли преди 8 години
Пак ли жени ми обясняват какво е да си мъж. Дами не четете статии за мъже по женски списания, писани от жени. Истината в тях е под 1%. Това е все едно аз да напиша статия : "Третото тримесечие и какво да очакваме", няма как да знам като не съм, жена и майка.Стига публикувахте тия измислици.Ако мъжете нямат желание да правят секс по график, защо проститутките не са фалирали ?
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ви се прави секс по график - оженете се.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с графика се оправя лесно. Казваш и, че имаш мигрена и да се оправя сама.
2
4
 
16
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
....абе нито грим ми пречи нито наднорменото тегло!
1
4
 
7
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
При Минко жените нямат график. Каквото каже Кралят на секса, това правят жените.....Даже е обратното, той има график за плътските забавления с тях....