Защо жените от зодия Лъв са толкова специални?

Те са лоялни, сексуални... Те са лидерите на зодиака
15 апр 2016 12:30, Михаела Лазарова
11
Защо жените от зодия Лъв са толкова специални?
Снимка: Reuters

Когато човек я погледне, винаги е респектиран от нея. Външно може да изглежда твърде строга, но вътрешно е чувствителна и нежна натура. Жената Лъв е необикновена по свой собствен начин. Притежава редица положителни качества. Харизматична е, забавна, но и непредсказуема.

Винаги е под светлините на прожекторите, ето защо има и немалко врагове. С какво тя е толкова специална, вижте в следващите редове.

Тя е сексуална

Жената родена под знака на зодия Лъв обикновено има силно желание за секс и трудно избира между много любовници, кой е най-добрият. Както във всяко нещо, така и в любовта, лъвиците обичат да има драматизъм, да играят игри.

Те са авантюристични любовници, не се страхуват от конкуренцията, обичат флирта и са емоционални, романтични и чувствителни любовници. Имат топли сърца и намерят ли половинката си, са много предани. Понякога се държат собственически и са ревниви. Харесват розите, шампанското и сатенените чаршафи в спалнята.

Жената Лъв е лоялна

В една връзка с жена от тази зодия, може да разчитате на нейната лоялност. Но трябва да знаете, че за нея е важно да бъде оценена. Нуждаете се от постоянно демонстриране на обич, загриженост. Също така във връзката си тя би искала да води и дори и да става въпрос за кариера, партньорът й да не я засенчва по постижения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Конкретно за жените Зодия Лъв, това е най-голямата заблуда че са нещо особено. Много трудно се комуникира с тях, в интимно отношение изобщо не са огън както си представят някои хора.
4
10
 
14
 
! Отговори
ласкайте ги преди 8 години
ласкайте ги - те без това не могат да дишат ! егоистки искат целия свят да се върти около тях, високо самочувствие без физическо и умствено покритие, подли,злобни и алчни .
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Слънцето е на майната си от нас, но като изригне, по-чувствителните се оплакват. Ако човек се поразрови за кое, как и защо може и да изкочи нещо по въпроса. И Чернобил не е на 20-30км, но и до ден днешен последиците изкачат. Това, че не разбираме нещо, не означава, че не съществува и не е така.
2
3
 
15
 
! Отговори
лили преди 8 години
Три жени лъвици има до мен и нямат нищо общо с това което сте написали
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото де-били четат де-билни глупости от де-билни сайтове като този.