Любовен хороскоп за 18 - 24 април 2016-а

Седмица на възходи и падения очаква родените под знака на Стрелец
18 апр 2016 10:44, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 18 - 24 април 2016-а
Снимка: freeimages

Любовният живот през тази седмица ще бъде изпълнен с възходи и падения. Венера и Сатурн ще помогнат за хармонията, но от друга страна връзката на планетата на любовта с Уран може да внесе и известен хаос. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица обвързаните представители на зодия Овен ще се опитат да извоюват своята свобода. Ако вашата половинка ви постави някакви условия или ограничения, вие сериозно ще се замислите от какво имате нужда. Любовта се нуждае от въздух, а вие и от някого, който уважава вашето лично пространство. Именно за тази ваша свобода ще се борите. Дали ще я постигнете зависи от вас.

Телец

Планетата на любовта Венера определено ще ви накара да се почувствате като на увеселително влакче. Широк спектър от чувства, ще бъде вашата тайна подправка на рецептата за повече романтика.
Може би ще има някакъв повод да ревнувате любимия човек, а може би ще искате да споделите вашите чувства и желания. Направете го! Пълнолунието е във вашия сектор на партньорствата и ще ви даде своята подкрепа.

Близнаци

Най-щастливият ден за любовта през тази седмица ще бъде понеделник. Венера и Сатурн ще се свържат в перфектна за вас и партньора ви връзка и ще ви помогнат да изградите солидни основи.
Във вторник е възможно да възникнат недоразумения свързани с финанси. Ако нямате половинка до себе си, в петък може да се появи някоя интересна личност, с която да започнете неангажираща връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари