Защо не може да свалите коремчето?

Липсата на сън пречи на талията ви да влезе във форма
18 апр 2016 15:37, Михаела Лазарова
2
Защо не може да свалите коремчето?
Снимка: freeimages

Коремните мазнини са най-вредните мастни натрупвания в организма. Те пречат на работата на важни органи, на сърдечносъдовата дейност, на отслабването и метаболитните процеси. Прекомерното количество мастна тъкан в коремната област повишава риска от диабет.

Понякога коремните мазнини са изключително трудни за редуциране. Независимо какви усилия полагате, те все са си там. Положението е отчайващо и обезкуражаващо. Не и ако знаете какви са причините коремните мазнини да не намаляват. Кои са те?

Недостиг на магнезий

Магнезият е минерал, който регулира сърдечната дейност, нивата на глюкозата и инсулина в кръвта и е важен за загубата на тегло и неговото поддържане.

Изследванията показват, че по-високите нива на магнезий спомагат за редуциране на коремните мазнини и намаляване на излишните течности в организма. Магнезият повлиява благоприятно и менструалния цикъл.

Неправилни тренировки

Не е необходимо да правите какви да е тренировки, за да премахнете коремните мазнини. Грешните упражнения няма да ви помогнат да влезете във форма. Необходимо е да се фокусирате към точните упражнения за коремни мазнини.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото просто ядете повече и се движите по-малко, отколкото е нужно за да се изпълни условието от заглавието.
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не може да свалите коремчето?Ядете генномодифицирани храни без да знаете!