Защо жените от зодия Дева са толкова специални?

Те са верни в любовта, независими, наблюдателни
21 апр 2016 14:44, Михаела Лазарова
9
Защо жените от зодия Дева са толкова специални?
Снимка: Reuters

Тя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма как да бъде объркана. Нейната динамика, добър външен вид и неспирна енергия, определено я правят една от най-интересните в зодиака.
Какво още специално притежават дамите родени под тази зодия, вижте в следващите редове.

Наблюдателна е

Жената родена под знака на зодия Дева е изключително наблюдателна. Забравете за несериозността, бягането от отговорност и шикалкавенето. Нежните представителки на зодията сякаш притежават вградени детектори за лъжа. В опитите си да ги подведете, не само бързо ще бъдете разкрити, но и засрамени.

Независима Жена

Дева е една от най-независимите в зодиака. Нейната самодостатъчност рязко я разграничава от онези, които истински обсебват хората край себе си. От друга страна съвършената ѝ природа ѝ диктува да усъвършенства всичко в близкото си обкръжение. Жената Дева може доста добре сама да управлява разходите си и да постигне финансова независимост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
26
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Познавам добре 2 жени и 2 мъже зодия дева.1) не изневеряват2) не зарязват бивш за настоящ. Упорити са и държат на партньорите си. Земна зодия. Много упорити и в любовта.3) обиждат, ако им се изчерпа търпението - става страшно, но винаги на място и без грешка!4) независима е точно невероятно тъй като девите са мега изпълнителни, те са служители, не могат да са лидери или независими - носят партньорите си на гръб или са равни до тях.5) перфекционизмът - такива са! Малко в повече от нужното.
7
0
 
17
 
! Отговори
Bit преди 8 години
Зодия ***.
6
4
 
19
 
! Отговори
хаха преди 8 години
нищo вярно :D
5
0
 
17
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Специален ти е мозъка. Никога няма да спра да се чудя, как може да се взимат пари за подобни тъпотии.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не познавам нито един образован човек, който чете и вярва на такива откровени гл-уп.ост.и
3
3
 
19
 
! Отговори
Сериозно? преди 8 години
Това вие какви деви познавате, нали се сещате, че не е точно представителна извадка, за да ви се доверяваме на оценката?
2
4
 
14
 
! Отговори
... преди 8 години
Ne sum tazi zodia
1
16
 
40
 
! Отговори
Pfhahahahaha преди 8 години
Не познавам дева която:1) да не изневерява2) да не е зарязала бивш за настоящ3) да не обижда4) независима е точно невероятно тъй като девите са мега изпълнителни, те са служители, не могат да са лидери или независими5) перфекционизма им всъщност е болестно състояние и за да има и нещо хубаво - девите са страхотни приятели! Само да не са ти в къщата. :)