С какво жените Скорпиони са толкова специални?

Дамите родени под този знак са повече от страстни в спалнята
10
С какво жените Скорпиони са толкова специални?
Снимка: Reuters

Знакът на Скорпиона е един от най-силните в зодиака. Тъмен, мрачен, мистериозен, в много отношения драматичен и уникален. Известни жени родени под този знак са Грейс Кели, Хилъри Клинтън, Жаклин Смит и други.

Въпреки че думата скорпион звучи доста страховито, жените родени под този знак, невинаги се оказват такива. Какво ги отличава от останалите нежни представителки в зодиака, вижте в следващите редове.

Притежават вътрешна сила и контрол

Емоциите в живота на жените Скорпиони са повече от силни. Те са интензивни, предпочитат да казват това, което мислят и притежават голяма вътрешна сила, която им помага да намерят лесно партньор в живота си. Повечето от нежните представителки на зодията предпочитат да спорят с половинката си, но не и да бъдат игнорирани.

Те са толкова уверени в себе си и имат толкова силна интуиция, че докато вие се опитвате да разгадаете тяхната мистериозна същност, те вече са разбрали много за вас. Докато се осъзнае, партньорът им разбира, че не той е властващ във връзката с неговата любима жена Скорпион.

Страстни в секса

Дамите родени под знака на Скорпиона са повече от страстни в спалнята. С тях всеки път любовният акт е вълнуващ и интересен. Самите те излъчват сексуалност. Емоциите в интимните моменти са не по-малко важни за тях от самия акт.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
А мъжете Риби се правят на интересни с ***. Изкарват се и "чувствителни"
9
0
 
2
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Като мъж-скорпион мога да кажа, че жените-скорпионки са прикрито истерично властолюбиви, ама при мен нито един от женските им номера не минава, познавам им ги всичките!
8
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 7 години
sexs s scorpion ama4e interesno
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 7 години
По начало не вярвам на зодии ,но специално за скорпионите-мъже и жени ми е направило впечатление как могат да лъжат без да им мигне окото и без да изпитват никакви угризения.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типична статия, писана от Михаелка - уж за ената скорпион ще си говорим, а накрая излезе, че си говорим как жената се ехе. За нищо друго не мисли тая Михаела.
5
1
 
6
 
! Отговори
-- преди 7 години
За работа са супер скорпионките,но да не са ти в къщата.... Хойкат с по двама-трима наведнъж.. Иначе са точни и предани на всякакви каузи,но не и на семейната кауза...Сори....
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба-хти тъпата статия, честно.... Де-билистична журналящина и графомания е това!
3
0
 
4
 
! Отговори
Любопитен! преди 7 години
Михаелче, ти да не си скорпионка, че само за секс пишеш?!?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем невярно... явно пак сте писали статия ей така колкото да си запълните колонката.
1
4
 
7
 
! Отговори
Мъж Риби преди 7 години
Правят се на много интересни, всъщност са преебани винаги!