Перфектната диета според вашата зодия

Вижте кой начин на хранене ще е най-подходящ за вас, базирано на астрологията
11 май 2016 21:00, Теодора Драгоева
0
Перфектната диета според вашата зодия
Снимка: Sapto Djojokartiko

Астрологът Джилиън Ноулс обяснява как звездните знаци влияят на навиците ни по отношение на храненето, а оттам и на успеха на всяка една диета, която решим да спазваме.

Телците според нея трябва да внимават с консумацията на захар, Лъвовете трябва да избягват сосовете, Козирозите имат нужда от повече калций, а Везните от калий.

Вижте кой начин на хранене ще е най-подходящ за вас, базирано на астрологията и според статия на британската специалистка във вестник Daily Mail:

Овен (22 март – 20 април)

Ако сте родени под този знак, вие сте импулсивна натура, която не обича да се ограничава. Това означава, че има вероятност да редувате периодите в живота си – ту да се храните много обилно, ту да пазите строги диети, за да докажете, че имате воля. Лошото е, че вие очаквате бързи резултати и като не ги видите – губите интерес към диетата. Най-подходящо за вас е да започнете диета с приятел и да се мотивирате от конкуренцията си с него, а именно кой ще отслабне по-бързо.

Съвет: Фокусирайте се върху протеините и избягвайте въглехидратите.

Телец (21 април – 21 май)

Телците имат репутацията на чревоугодници, които обичат храната и мразят да гладуват. Диетите обикновено карат хората от тази зодия да се чувстват потиснати и нещастни. Така че ако сте Телец, който иска да се втали за лятото – направете си хранителен режим при диетолог, който да е базиран на вкусни, но здравословни продукти като например сьомга и морски дарове, печени зеленчуци и богати салати. За успеха на диетата ви може да ви помогнат най-вече вашите упоритост и постоянство.

Съвет: Избягвайте всички храни, които съдържат захар и внимавайте с плодовете.

Близнаци (22 май – 22 юни)

Хората от тази зодия обичат да правят най-малко две неща наведнъж, така че те няма да се примирят само с диета, без да я съчетаят с тренировъчна програма. Като цяло тези хора са активни и горят калориите доста бързо. Проблемът при тях е в това, че не могат да се придържат дълго време към един определен режим на хранене, защото той ще им доскучае. Те са по-склонни да говорят за своята диета, отколкото реално да се фокусират върху нея!

Съвет: Избягвайте бързите храни и се опитайте да се храните по-спокойно – на маса, с нож и вилица.

Рак (23 юни – 23 юли)

Хората от този знак разбират от кулинарно изкуство и обикновено обичат да готвят за себе си и най-вече за близките си. Лошото при тях е, че са склонни да използват храната като емоционална утеха, когато са потиснати, тъжни и нещастни. Те трябва да заложат на здравословна диета с минимум 5-6 хранения на ден, за да не изпитват чувството, че се лишават от нещо.

Съвет: Избягвайте нездравословните, пакетирани храни, които сте яли в детска възраст – чипс, вафли, бисквити и др.

Лъв (24 юли – 23 август)

Най-важното за човека Лъв е да се чувства добре в кожата си. Тези хора са спонтанни и доверчиви и са склонни да пробват нови диети и режими за хранене, които в момента са най-актуални. Единственият начин за един Лъв да успее в диетата си е наистина да повярва, че тя е ефикасна и да се чувства физически добре докато я спазва. Лъвовете трябва да игнорират всички хора, които критикуват усилията им да влязат в по-добра форма.

Съвет: Забравете всички сосове за салати и тежки маринати.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари