Какво прави жената Стрелец толкова специална?

Повечето мъже не могат да устоят на жените Стрелци
13 май 2016 09:44, Михаела Лазарова
23
Какво прави жената Стрелец толкова специална?
Снимка: Reuters

Те са любопитни за всичко, което се случва в живота и се стремят винаги да достигнат до истината. Жените родени под знака на зодия Стрелец са гъвкави и изключително чаровни. Готови са да променят обстоятелствата около тях, така че да отговарят на техните нужди. С какво още те са толкова специални, вижте в следващите редове.

Те са душата на компанията

Жените родени под знака на зодията Стрелец са много интензивни. Но когато става въпрос за парти и забавление, те ще са точните момичета за вашата компания. Умеят да се забавляват, харесват разнообразието и могат да организират чудесни партита, а на дансинга нямат равни.

Животът за тях е приключение

Имате приятелка Стрелец, с която пътувате, опознавате нови места. Все още не сте си взели глътка въздух от последното приключение, а тя вече е планирала ново. Жената Стрелец никога не може да стои на едно място и да се отдаде на рутината.

Уикендите са нейното време, в което винаги измисля някакво разтоварващо бягство, като парти или вълнуващо пътуване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Jackalstyle преди 4 години
Чета коментарите и се забавлявам искрено! Всички онези които не харесват жената Стрелец ме навява на мисълта, че са им разбити сърцата хладнокръвно точно от този "тип" жена. Умни са, забавни, любопитни за всичко, красиви са и грациозни.А до колкото наблюдението ми върху мъжете Стрелец- кръгла нула, но им признавам едно, имат чар..
17
0
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Не вярвам много на зодии, има някои генерални характеристики, но дотам, затова и не може да се правят такива обобщения и изводи като: всички от зодия X са еди какви си. Моята любима е тази зодия и е освен много хубава и много умна, и широко скроена има разбира се и недостатъци - например трудно изразява чувствата си, но това не означава, че няма такива. Бих казал, че не е за комплексирани мъже, защото да бъдем честни има и такива немалко в днешно време за съжаление.
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единният Граждански Номер я прави уникална. Както и всеки друг! Дрън-дрън та пляс!
15
1
 
5
 
! Отговори
1111 преди 7 години
И да, когато ти ги обиждаш те наричат груб, а когато те го правят, му викат "прямота и откровеност"...
14
0
 
2
 
! Отговори
DA преди 7 години
Da, no vsicko tova e za smetka na drugite!
13
3
 
9
 
! Отговори
Роки преди 7 години
Специално жената стрелец много умело преследва целите си, абслолютна интересчийка и материална жена.Усете ли , че корабът потъва е първата, която ще напусне, имате ли някакви проблеми във връзката, директно си тръгва, без сантименти, хладнокръвно, все едно никога не сте били с нея....!Пазете се от това чудо!
12
0
 
3
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
... и освен това наистина се стараем да поддържаме приятелствата си - тези, които наистина пазим в сърцето. Стараем се и да се променяме това, като постоянно се самокритикуваме и размишляваме върху действията си. Мрънкаме, но когато сме позитивни, сме крайно наивно позитивни. Несериозни сме, непостоянни, нещата бързо ни омръзват. Ценим изкуството. Център сме на компаниите в тесен кръг и на дансинга :) Това е.
11
0
 
6
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
Грубите коментари са излишни. Всичко е комплексно. Да, егоисти сме, луди сме, пляснати сме в устата и понякога сме твърде прями в желанието си да бъдем откровени и да говорим неща близки до истината. Не, не сме кухи. Стремим се към правдата, мразим да бъдем обвинявани в нещо, което дори се струва недопустимо за нашите морални разбирания. Мъжете стрелци - обожаваме.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената стрелец е магнетично позитивна , но може да ви разбие сърцето, без даже да си даде сметка за това, с нейния си чар,невинна усмивка и леко повдигане на раменца...... предполагам това обяснява и доста от негативните коментари. А до това за умнотата, там май гените от мама и татко са по-важни от хороскопа. Планетите дават последния щтрих, не рисуват картината ...
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, тази от снимката...не зная защо са я дали за пример на зодията.Тя е с IQ близко до нулата.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, което прави жената стрелец специална е това, че е уникално про*та. Забелязал съм го при всички жени стрелец.
7
3
 
3
 
! Отговори
1111 преди 7 години
Мъжете стрелци са харизматични, авантюристи, женкари, умни, абе готини са много като изключим женкарството. Но жените, леле, ужас. Кухи, груби, нетектични, мисленето не им се отдава, действат преди да помислят, леконравни. Авантюризмът така чаровен при мъжете , при тях е изроден в празноглавие.
6
1
 
16
 
! Отговори
Фичо преди 7 години
Много чаровни жени, но и брутални егоисти. Непостоянни във всичко.
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените стрелци са доста комплексирани и не смеят да се отпуснат истински в секса. Всичко останало им е ок, но секса не им е силната страна.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрелците са любимци на повечето хора и е истинско удоволствие да си му приятел. Гледайте обаче да не ги ядосате или предадете, ще минат през вас като товарен влак.
3
1
 
14
 
! Отговори
ha преди 7 години
Много е вярно :) специално за зодия Стрелец имам много познати наистина са страхотни хора умеят да те заредят с положителна енергия, позитивни хора
2
6
 
9
 
! Отговори
Хороскоплия преди 7 години
Това което сте го написали важи за мъжа Стрелец,и е на светлинни години от това за жената.
1
1
 
11
 
! Отговори
Стрелец преди 7 години
Напишете за мъжа Стрелец.