Кои жени привличат силно мъжете?

Мистериозната сексбомба е една от тези магнити
Обновена: 15 май 2016 09:04 | 14 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
89
Кои жени привличат силно мъжете?
Снимка: Reuters

Някои жени просто са по-привлекателни от други. И не е важно просто да са красиви. Привлекателността е съвкупност от много качества – държание, излъчване, интереси, поза на тялото, начин на говорене, поведение.

Целият този меланж от качества създава чар, който за мъжете е неустоим. Има няколко типа жени, които са особено апетитни за силния пол. Кои са те?

Сладко глуповатата

Мъжете биват силно обезоръжени пред една истински наивно сладка дама. Просто в мъжката природа е кодирано да бъде привлечена от женската беззащитност и уязвимост.

Лековатото държание, но не в смисъл на лека жена, е магнит за мъжете. Жена, която се смее на шегите им, не се прави на недостъпна и не се страхува да е уязвима в лицето на мъжете е повече от привлекателна.

Момичето, което не знае колко е секси

Когато някое момиче или жена е толкова секси, че чак не го осъзнава, мъжете остават поразени. Тези жени не се издокарват, не се гримират особено, косите им са красиви, но естествени.

От тях лъха неподправеност, която омайва мъжете и ги кара да онемяват пред тази натурална женственост. Често такива жени предпочитат да стоят в библиотеката и да четат, отколкото да разхождат привлекателния си задник сред мъжка компания.

Но те никога не остават незабелязани, дори сред 100 други жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви кажа, има жени, които с кеф си спомням, че съм натирил поради разни причини, ама има и такива, за които и досега съжалявам.Хубавото е, че с последните и досега се виждам.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаКато те чета и си мисля колко дупки има една жена ... Повече ли са от 3?
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер отвратителна!Паулу Коелю!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро си спомних един стар, забравен виц: "жените са като куршум с изместен център на тежестта - влизат през сърцето, минават през джоба и ти излизат през носа"Много е актуален през всичкото време на съзнателния и безсъзнателния ми живот!
4
8
 
12
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Жени, които привличат мъжете:- мъж е привлечен от теб САМО, ако е видял как изглеждаш. Ако не знае, той е привлечен не от теб или от думите ти, а от собствената си фантазия каква си на външен вид- ако мъжът те хареса външно, той може да изтърпи, понесе, да се впечатли от всяка дума, която му казваш или напишеш и го прави с цел да си вкара достойнството в някоя от дупките ти. Грубичко, но истина- ако вкарването му хареса, може и да те заобича, тоест да иска още дупки.Това е.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишенце, ти от кои си?
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Привличат ме умните, които знаят какво искат и си го искат.Аман от комплексарки, дето не знаят какво искат!...и да искат да не научат половинките им де...
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първи си го премествам на Ким Изпердашан