Кои жени привличат силно мъжете?

Мистериозната сексбомба е една от тези магнити
Обновена: 15 май 2016 09:04 | 14 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
89
Кои жени привличат силно мъжете?
Снимка: Reuters

Някои жени просто са по-привлекателни от други. И не е важно просто да са красиви. Привлекателността е съвкупност от много качества – държание, излъчване, интереси, поза на тялото, начин на говорене, поведение.

Целият този меланж от качества създава чар, който за мъжете е неустоим. Има няколко типа жени, които са особено апетитни за силния пол. Кои са те?

Сладко глуповатата

Мъжете биват силно обезоръжени пред една истински наивно сладка дама. Просто в мъжката природа е кодирано да бъде привлечена от женската беззащитност и уязвимост.

Лековатото държание, но не в смисъл на лека жена, е магнит за мъжете. Жена, която се смее на шегите им, не се прави на недостъпна и не се страхува да е уязвима в лицето на мъжете е повече от привлекателна.

Момичето, което не знае колко е секси

Когато някое момиче или жена е толкова секси, че чак не го осъзнава, мъжете остават поразени. Тези жени не се издокарват, не се гримират особено, косите им са красиви, но естествени.

От тях лъха неподправеност, която омайва мъжете и ги кара да онемяват пред тази натурална женственост. Често такива жени предпочитат да стоят в библиотеката и да четат, отколкото да разхождат привлекателния си задник сред мъжка компания.

Но те никога не остават незабелязани, дори сред 100 други жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мъжТи така ще оправиш и кучето бе!Аз предпочитам комшийката... Ти си вземай и петела, ако ти е кеф.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаКритическа възраст е, когато тоя до теб почне да те критикува, че не му пускаш. Ако той не ще - аначи тая боолест го е хванала него :)))
26
1
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Самецът се интересува само от дупките без да обръща внимание на другото докато за мъжа дупките са десерта от общуването с другото извън тях.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26Тия от гей-парадите си пишат във фейсбука. Там се набарват в клуба по интереси и .. не им пречим
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Жена 23Ти си на Христова възраст!На тая възраст ако нямаш опит... Всъщност ставаше дуна за друг опит. Извинявай. :)Не съм богат - веднага можеш да изгубиш интерес :))))))))))))))))))))))))))))))))
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- вероятно имаме "честта" да четем глупостите за житейските терзания на някоя от участничките в гей парадите. Те иначе много мразят мъжете, плюят ги, хвалят се колко добре са без тях , а после отиват до за с*кс шопа и си купуват мъжки атрибут, само че гумен и с батерии
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Жена 21Разбира се, ама не измислям! Декара не е с гръсти, ако си мислиш за бърза печалба.Да речем, чушки, домати, лозе.Забавно почна да става :)
21
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
17, на кое казваш критическа възраст? Аз съм на 33. Нямам опит още. Не мога да дам компетентно мнение. Мога да ти дам мнение относно как се скапват от комплекси мъже по на 25 години, но едва ли те интересува. Ти си млад, успял и богат, нали? Нямаш нужда от подобни опитности.
20
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
19не се предлагам, че да ми пука за твоите материални възможности.Декар засаден с какво? Декар за засаждане? Има значение какво садиш и как се копае. Има значение какво е засадено и как се копае. Копала съм. Не ме плашиш и не ме впечатляваш ...изобщо. Друго нещо да измислиш?
19
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
18, не разбирам. Опровергай думите ми, като са глупости. Дай пример. Защити мнението си. Можеш ли? Ако не можеш, не си прави труда да ми пишеш. Безсмислени думи, без да ме учат на нещо. Сериали не гледам. Животът ми е по-интересен.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаКакви са ти изискванията за материалните възможности?Имам мотика, 1 декар за да се изявиш...:)))))))))))
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жено , пусни си някой индийски сериал и стига си писала глупости.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖенаДа питам... Що се скапват жените, като влязат в критическата и не пускат?Ама и не дават да ... ловим риба... до късно?!Ха кажи де!МЪКАААА!!!Хубавото е само, че не трябват презервативи, ама много рядко!
15
6
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
14, не знам.Не продавам дупки.Не ти знам възможностите материалните.Годност? Моите са ок. Брак? Нямам. Не ме вълнува.Друго въпросче?
14
8
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
12, жена съм. Плашиш ли се от такива жени като мен? Съжалявам те и аз! Все още се учудвам как може да има мъже, ако се считаш за мъж, които искат да съм мъж, за да мога да се издигна явно до тяхното ниво на ...тъ-потия или гениализъм! Не съм сигурна кое е?!ЖЕНА СЪМ, ***.ник! И няма да ти правя виртуална думолееща сви-рка, че да се убедиш! Ба-Хта в глуп-ака!
13
7
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
10, познавам много същества от мъжки пол. Делят се на следните типове;- мъже, които знаят как да се отнасят към жена и я разпознават като я срещнат. Независимо как изглежда и независимо какво говори.- мъже, които са скрити хомосексуалисти, но още не го знаят- мъже, които търсят майка си, баба си, разбитата си любов от ниво детска ясла- мъже, които не знаят какво искат и тънат в алкохол, хазарт, ***- мъже, които робуват на всичко, което ще ги направи важни..чуждо мнение основно.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е мъж не се вързвайте. А ако наистина е жена я съжалявам искрено.
11
5
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
10, какво е мъж? Каква е разликата между мъж и самец? И не се измъквай. Чакам отговор.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно Жена и мислещите като нея не познава мъже, а само самци. Разбира се, самецът също може да е и мъж.
9
7
 
6
 
! Отговори
Жена преди 7 години
7, има ли значение. Важното е, че за мъжа, жената е една, две, три дупки. Ако той не се добере до нито една от тях по възможно най-бързия начин или съобразно времевата толерантност, която е дал на сексуалния си нагон за задоволяване с женско...ако не се получи, той просто продължава напред. Няма лошо. Просто факти.Жените си предлагат и продават дупките, мъжете ги купуват, ако могат, ако не могат се надяват на достатъчна загорялост при женските или на някакъв алкохол или опияти.