Видът на мастурбацията издава личността

Както има бърз секс, така има и бърза мастурбация
18
Видът на мастурбацията издава личността
Снимка: Reuters

Не само мъжете мастурбират. Дамите правят самозадоволяващи ритуали по-често, отколкото предполагаме! Те могат да подскажат доста за личността ви, дори да не ви се вярва.

И в мастурбирането има стил, както и в секса. Това, че го правите сами не значи, че си нямате предпочитан начин. Надникнете зад стила си на мастурбиране и вижте какво говори той за вас!

Закачливата

Закачливите дами могат да задоволят себе си само с два пръста. Те знаят какво обича клиторът им и могат да го постигнат за няколко минути. Достатъчни са поредица от похотливи движения и оргазмът ви е в кърпа вързан. Дори не са ви нужни секс играчки – вие познавате добре тялото си и знаете от какво има нужда то.

Мечтателката

Мечтателките обичат да имат връзка с вибратора си, както и с останалите секс играчки, които използват за собствена наслада. Те им дават имена, както дават и на своите интимни части. За тях значи много да се усамотят, да включат вибратора, да затворят очи и да фантазират за реален мъж, обект на техните желания. Оргазмът не е висша цел, той е част от цялото интимно преживяване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
SeveN7 преди 7 години
*ти тъпата статия.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днесбеге. Бива ли така, развратници!
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дойдохме си на думатаутре темата да е за фелацио