Ценни съвети за повече щастливи усмивки

Обградете се с хора, които обичате, защото те имат силата да възпламеняват
0
Ценни съвети за повече щастливи усмивки
Снимка: outnow.ch

Колко странно е, че започваме да оценяваме всички богатства в живота си и щастието, едва когато болестите ни настигнат. Опасността от това, че можем да се разделим с живота, изостря вниманието ни докрай. Това е шамарът на съдбата, която сякаш ни казва: "Сега е моментът да оцениш това, което имаш".

В следващите редове ще видите откровенията на една млада жена, която се сблъсква с уроците на съдбата. Нейното име е Amy Oestreicher. Тя преминава през шест-месечна кома, има тежък проблем с храносмилателната система, която в даден момент отказва да функционира и 27 операции. Казва, че след всяка е научила по някой позитивен урок за живота.

Споделяме някои от тях.

Животът има много препятствия, много предизвикателства, много благословии, както и много триумфи – но имате само едно тяло. Ако искате да се насладите на доброто, вие също трябва да издържите и на лошото.

Емоциите са силно объркващи. Емоциите са наистина стрели в живота ви. Чуйте ги. Разгадайте ги, те ще ви насочат в посоката, в която трябва да тръгнете.

Докато дъхът преминава през вас, вие сте живи, така че се събудете. Плиснете леденостудена вода в лицето си, изкрещете със силата на дробовете и си напомнете, че може никога да не изпитате този момент отново. Наистина ли искате да го пропуснете?

Тялото се нуждае от всеки вид храна – пълнозърнести храни, малко глезене, и ежедневно открит диалог сами със себе си, за да се уверите, че получавате това, от което се нуждаете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари