От какво да се откажем, за да имаме щастлив брак?

Говоренето за бившите, сравняването на сегашната ви връзка с миналите
26 авг 2016 09:22, Михаела Лазарова
6
От какво да се откажем, за да имаме щастлив брак?
Снимка: Reuters

Всяка двойка, предприела сериозната крачка да встъпи в брак, желае от цялото си сърце бракът да е успешен. И няма как да е иначе – всеки иска това. В стремежа си да сме щастливи и с безоблачно бъдеще искаме всичко да е абсолютно наред, да се разбираме със съпруга си, роднините, приятелите и да кипим от страст в отношенията си.

Да обаче много експерти смятат, че за да е истински щастлив бракът трябва да се гледа по-реално на живота. Необходимо е да се откажем от някои свои идеалистични представи за бъдещето и начина на живот в брака. Само тогава ще сме истински щастливи, а бракът ни ще е успешен.

Абсолютната чистотата

Чистотата и различията в разбирането за поддържането на домакинството са най-честите причини за неразбирателства в семейството. Обикновено жените имат прекалено идеалистична представа за това как ще се случват домашните ангажименти. Но реалността се оказва съвсем друга.

Караниците и скандалите на тази тема винаги звучат глупаво и прекалено битово. Просто приемете, че не трябва да се вглъбявате чак толкова в стремежа си за чистота. Мъжете са си мъже – те не ценят това като жените.

Получаването на одобрението на всички от фамилията

Да те харесва цялото семейство на мъжа ти е невъзможно. Обратното също важи. Все някой няма да е на ваша страна, каквото и да направите. Ето защо не трябва да ви притеснява, ако не можете да спечелите сърцата на всички.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой мъж в БГ уважава жената. Трябва много да я обича. Останалите са невъзпитани катили.
2
4
 
4
 
! Отговори
Аз-мъжа преди 7 години
Изследването на аз-мъжа показва, че трябва да се откажеш от всичко, най-вече от секса, особено след второто дете за да е мирна къщата.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шопа е някой, който се бъзика с типичния бг манталитет, а вие сте му сложили минуси.