Защо жените със силен характер плашат мъжете?

Те не се нуждаят от някой, който да се бори за тях
31
Защо жените със силен характер плашат мъжете?
Снимка: outnow.ch

Както мъжете, така и жените се делят на няколко типа. Дами, които предизвикват възхищение, но и често страх в господата, са психически силните жени. Винаги са разпознаваеми. Изражението, осанката, маниерите, социалният им статус, сякаш подсказват за онези моменти, в които са плували в дълбоките води и са правили и невъзможното, за да оцелеят и успеят.

Привлекателни, но същевременно и плашещи, когато става въпрос за връзка. Защо мъжете се страхуват от силните жени?

Знаят какво искат

Силните жени знаят какво искат, как да го постигнат и не забравят за всичко преживяно по пътя към постигането на мечтите им. Когато са запленени от един мъж, знаят как да привлекат вниманието му, не се страхуват да направят първата крачка.

Въпреки това, знаят кога да се отдръпнат, за да запазят тръпката от това, мъжете все пак да влезнат в своята роля на преследвачи. Упоритостта на силните жени, често е смущаваща за мъжете. Рядко се покоряват в любовта, темпераментни са, но могат да обичат с цялото си сърце.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
3
 
! Отговори
некой преди 7 години
До Истината е . . .Истински силен мъж не би бил до слаба жена! А слабите мъже (натрупали кинти или власт, по точно и двете) се мислят 'силни' и си търсят 'патерици' - слаби женички да им поддържат егото!
24
2
 
3
 
! Отговори
циЛИвилизасион преди 7 години
ot niakoi komentari vijdam, che bylgarite vse oshte sa ORIENTALZI======================Аз пък от други коментари виждам, че някои са загубили ОРИЕНТАЦИЯ. И сексуална, и родова и човешка.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ot niakoi komentari vijdam, che bylgarite vse oshte sa ORIENTALZI.
22
1
 
9
 
! Отговори
mda преди 7 години
Характери всякакви :) Жените в много случаи през историята на човечеството са имали воля да постигат неща които са изглеждали непостижими за тях ето това ги прави силни. Една "обикновена жена" наглед "крехка, която прави всичко възможно да защити например детето си това буди моето безгранично възхищение. И ако такава жена е избрала теб за мъжа който ще е до нея в трудните и моменти и е избрала да е до теб може да те направи само горд. Фалшивата еманципация не я намирам за привлекателна.
21
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наслушали сме се на градски легенди, еманципация и силни жени. А какво всъщност е силна жена? Курвентия, която се мъчи да върти и мъжете на пръста си. Ако й позволят, обаче.А които се смятат за силни да грабват автомата или да бухат с кирката и лопата, други силни жени на мен не ми минават.Ако ли не, да си стоят на е.аните г.зове и да си трайкат.
20
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама има ли такива КИФЛИ?!? То е защото мъжете са поволили или допуснали някоя друга ПАТИЦА да се "прави" на по мъж от мъжете,колкото за цвят и вкус в този изцяло мъжки свят. И за да не пискат разните там феминистко-гейски организации,които именно бранят правата на пикаещите клекнали представители на човешкият род!Не се заблуждавайте СЛИВИ-нищо не зависи от вас!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според Истината, връзката е борба за власт. А не е ли отдаване и приемане на любов.
18
4
 
8
 
! Отговори
69 преди 7 години
"рядко се покоряват в любовта" - демек парите и подаръците все не им стигат, за да спрат да мрънкат и недоволстват...Иначе силната жена си е типично маркетингов образ, изместващ пазаруването към жената, тъй като жените - силни или слаби - са най-склонни да дават много пари за глупости и да следват мода.....
17
7
 
13
 
! Отговори
Истината е . . . преди 7 години
Истината е че силните жени не смеят да припарят до силните мъже . Никак не им е изгодно . Те обичат да се присмиват и подиграват на слабите мъже . А силните мъже не се присмиват и подиграват на слабите жени . Това е истината . За това няма да видите силна жена със силен мъж . . .
16
3
 
6
 
! Отговори
до 14 психотест преди 7 години
А вас кой ви иска ?По цял ден и през нощта висите във Фейсбук - там ги въртите с хиляди !Какви семейства бълнувате ?!Вие страдате от сексуална обсесия !
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо жените със силен характер плашат мъжете? === Защо мъжете със слаб характер плашат жените?
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пожелаем на уплашените мъже приятно прекарване със слабохарактерните жени, които са по-лесни и достъпни за всеки, а, и винаги подготвени, ха ха.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силният характер на жената върви с прекалено високи нива на мъжки полови хормони - с една дума патология
12
7
 
2
 
! Отговори
психо преди 7 години
абе честта на мъжа е между краката на жена му, а честта на жената е в ***.Затова и в библията дявола се занимава с жената, а тя после повлича мъжа. Но това е за напреднали...
11
4
 
5
 
! Отговори
психо тест преди 7 години
До си каемКолко мъже се кефят жените им да са кофи с превъртян брояч?Или казано по друг начин: Искат ли мъжете жени за семейство, които са спали с мнооого или предпочитат по-скромни или девствени?
10
3
 
8
 
! Отговори
Старо куче преди 7 години
В секса клонят около нулата
9
4
 
12
 
! Отговори
гнуслив преди 7 години
Т.нар. "жени" със силен характер", не плашат, ами погнусяват мъжете. По същия начин както мускулестите жени, косматите жени, вулгарните жени...
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май някоя "силна жена", която не й връзват мъжете е писала статията...
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като са толкова силни да продължават да се борят сами
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен жените ме плашат когато свалят силния си грим .. или се скрият зад вратата и кажат "бАУ!". Иначе - не.