Тези зодии се влюбват най-лесно

Вашата сред тях ли е?
2
Тези зодии се влюбват най-лесно
Снимка: outnow.ch

В любовта, всички ние сме различни. Някои обичат пламенно, други дават трудно любовта си. Оказва се, че дали лесно или по-трудно се влюбваме, до някаква степен, зависи от това под какъв зодиакален знак сме родени. Днес  от рубриката на Az-jenata.bg  „Всичко за зодиите“, споделяме малко любопитна информация по темата.

Огнените знаци

Ако сте родени под знака на зодиите Овен, Лъв или Стрелец, то вие спадате към така наречените огнени знаци и определено бързо се влюбвате. Да съблазнявате за вас е лесно, особено за представителите на силния пол, но понякога твърде бързо губите интерес.

Това съвсем не означава, че лесно сменяте партньорите си, напротив. Започвате нова любовна връзка с желанието, тя да бъде щастлива и дългосрочна. Огнените знаци се радват на много ухажори и понякога е трудно да изберат точната половинка. Обичат свободата, дори в любовта.

Въздушните знаци

Към въздушните знаци спадат зодиите Близнаци, Везни и Водолей и те определено не вярват в приказката наречена „любов от пръв поглед“. Представителите на тези зодиакални знаци са анализатори, дори в любовта. Преди да отдадат сърцето си и да споделят чувствата си, добре ще анализират него или нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
4
 
! Отговори
Да! преди 7 години
Естествено, той Лъвът си е винаги влюбен....-най -често в някой от зодия Рак . Огън vs Вода :)Тези "въздушните " и земните хич не ги харесвам, именно защото прекалено мислят и анализират другите и са повърхностни реалисти.А раците разбират онова което се случва вътре в душата на човек и са чувствителни натури.