Любов според зодията за 12 - 18 септември 2016-а

Раци, тази седмица много внимавайте какво казвате на любимия човек
Обновена: 12 сеп 2016 08:23 | 12 сеп 2016 08:22, Михаела Лазарова
1
Любов според зодията за  12 - 18 септември 2016-а
Снимка: Reuters

Ако предишната седмица беше невероятна в сектора на любовта, то през тази ще усетим влиянието на ретроградния Меркурий. Повече спорове, приключване на връзки и преосмисляне, показва звездната карта. Днес от  рубриката на Az-jenata.bg "Всичко за зодиите" споделяме любовния хороскоп.

Овен

Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както трябва, звездите ще ви изненадат със своите си планове. В действителност това може да е като събуждане за вас, като осъзнаване, че любовта не е даденост и че не бива да допускате застой. Ето защо се отдайте на любовта през тази седмица и променете всичко към по-хубаво.

Телец

Неспокойни и някак нетърпеливи ще бъдат родените под знака на зодия Телец и особено тези, които имат сериозна връзка. Възможно е да възникне ситуация, която да породи напрежение помежду ви. Може би ще се касае за нещо, което отлагате от дълго време. Сега ще осъзнаете, че е настъпил моментът да приключите това, което ви мъчи от дълго време.

Близнаци

Любовта е вълнуваща тази седмица, но и непредсказуема. Обвързаните представители на зодията може да стигнат до сериозни разногласия с половинката си. За щастие, проблемите между вас бързо ще се решат. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете някой, който ще плени сърцето ви. Бъдете внимателни!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари