Секс пози за мързеливци

Изискват минимални усилия, но не правят компромис с удоволствието
12
Секс пози за мързеливци
Снимка: outnow.ch

Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да пропуснем поредния оргазъм. За тези мързеливи дни има и подходящи секс пози.
Освен мисионерската, вижте кои други изискват минимални усилия, но не правят компромис с удоволствието, което ще получите от тях.

Поза "Обратни лъжички"

За да се възползвате от предимствата на тази мързелива секс поза, легнете на една страна на спалнята. Вместо партньорът ви да е зад гърба ви, както при обикновените лъжички, трябва да е пред вас, като неговите крака да сочат към главата ви и обратно.

Това е идеалното разположение на телата, в което освен добро проникване имате възможността да докосвате взаимно гениталиите си с любимия и така да направите изживяването още по-горещо. Взаимната стимулация ще ви възбуди още повече.

Поза "Буква Т"

За тази секс поза жената трябва да е легнала по гръб на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго описват буквата „Т“. Това е секс поза, която позволява дълбоко проникване, но партньорът ви има възможността с ръка да стимулира допълнително интимните ви части.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък моя виси като черпак на закачалка. Каква поза може да се ползва в този случай?
7
2
 
5
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
До Анонимен 9С ароматизатор!
6
2
 
4
 
! Отговори
Лейзи Охлюфф преди 7 години
Ба си, много зор тоя сех бре, най-добре дай и макарона да се оправя с него, аз шъ спя!
5
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минче, климбуцане паре, климбуцане паре. Ще те люби целия си живот. Само теби. Минче, ако задържиш и ощи 20 летоска на 48 лета. Ща я сразиш и веки твоя.
4
2
 
24
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
Седяла си Червената шапчица на една полянка и си търкала шyндaтa, минал Кумчо Вълчо и я попитал: Искаш ли да ти пръсна шyндaтa, Червена шапчице? Да, Кумчо Вълчо!Тогава Кумчо Вълчо извадил един спрей и я пръснал...
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минче, туй мирак се лекува с *** и много паре, любовнико. Жината ще денонощно климбуцане на. Пуцата. Щом се умориш отива при друг любовник.
2
6
 
2
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
А ти закво си мислиш, Минчееее??!???
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, препоръчват секс пози за мързеливци. Това сигурно е взето от чужди медии.Българите имат един пословичен излаз, с който съветват момите: "Пиян да не е, и мързелив да не е!" Защото алкохолизмът и мързелът не се лекуват и не се губят.Всичко друго може да се оправи.