Знаете ли, че... Клеопатра "обслужвала" много мъже едновременно

Според някои легенди за великата египетска царица била истински майстор на фелациото
19 окт 2016 07:30, Михаела Лазарова
16
Знаете ли, че... Клеопатра "обслужвала" много мъже едновременно
Снимка: Reuters

Фелациото е интимна орална ласка, която всички мъже се надяват да получат от своите любими. Част е от предварителната любовна игра и от фантазиите на всеки представител на силната половина от човечеството.

От рубриката  на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?" ще ви запознаем с малко известни факти за фелациото от древността, които ще грабнат вниманието ви.

В Древен Рим високопоставените мъже имали право да получават фелацио

Те обаче не били длъжни да дават орални ласки. Привилегията на римските първенци включвала само наслада от фелацио, правено им както от жени, така и от мъже. Интересното е, че според тяхната философия, жената или мъжът, даващи фелацио, са в пасивна позиция, не активна.

В някои култури пиенето на сперма е мъжество.

В много култури поглъщането на сперма е проява на висше мъжество и е част от ритуални актове. За древните китайци, например, това е начин за постигане на просветление.

В днешно време племена, живеещи в Папуа-Нова Гвинея, упражняват фелацио и поглъщане на семенна течност като ритуал, бележещ началото на зрялата възраст.

В Индия смученето на манго, а не на банан, символизира фелацио

Свикнали сме смученето или облизването на цял банан да символизира правенето на фелацио, но при индийците не е така. В раздела от Кама Сутра, посветен на оралния секс, примерните снимки и рисунки са представени именно с помощта на мангото, не на банана.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Опааа преди 7 години
Отомане, сокол ли си, доган ли си, пък вашего рода, са известни с непрестанния навик, да се опитват да се възпроизвеждат в космати отверстия!А единият отпред, а другият!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А българската Клеопатра е от Симитли и се казва Бай Гуй.
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилите засега го правят по три пъти на ден на жужето, на ще надминат и Клеопатра ако Москва им го постави като задача.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е била патра -сиреч кривокрака, а и както по-долу се каза е била доста грозничка, трябвало е да предлага други екстри, иначе кой ще я погледне.
8
6
 
6
 
! Отговори
До5 преди 7 години
Не, македонците твърдят, че е македонка наследничка на Птолемей. А македонците както знаем са българи. Значи е българка.Така твърдят македонците, не аз.
7
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Гледайки съвременните жени с надути устни, оставам с впечатлението, че са фелацирали в кошер с пчели.
6
1
 
3
 
! Отговори
й преди 7 години
браво ,чудесна статия.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да жената трябва да гълта иначе за какво ти е
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като в заглавието Ви пише Клеопатра, да бяхте дали нейно изображение. Да се види истинското и лице: Дълъг клюмнал нос, малка брадичка, голяма издадена напред уста. Има я на римски монети и скулптури.И написаното за нея от Вас е спекулация.Илюстрацията Ви е от Индия. Във всички първични култури всички физиологични дейности са били на първи план и може би затова - публични.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
туркиня ли е била,щото във всички филми ни я представят доста черна
2
13
 
7
 
! Отговори
Hawk Ottoman преди 7 години
"В много култури поглъщането на cпepма е проява на висше мъжество..." И аз горкия от години съм се чудил защо повечето българи се проявяват като висши мъже!!! Ето къде е бил отговорът на въпроса!!
1
10
 
8
 
! Отговори
Hawk Ottoman преди 7 години
"В много култури поглъщането на *** е проява на висше мъжество..." И аз горкия от години съм се чудил защо повечето българи се проявяват като висши мъже!!! Ето къде е бил отговорът на въпроса!!