Важните въпроси, които да зададете на мъжа на първа среща

Без значение дали искате сериозна връзка или просто - втора среща
30 окт 2016 11:55, Теодора Драгоева
22
Важните въпроси, които да зададете на мъжа на първа среща
Снимка: outnow.ch

Първата среща обикновено е неудобна и стресираща. То си е един вид съвместно интервю, в което двамата евентуални бъдещи партньори участват на равни начала.

Всеки един от тях се опитва да изглежда спокоен, възпитан и забавен, но и двамата се надяват да съберат максимално много информация за другия.

Понякога първата среща е белязана от лоша или скучна комуникация. Не е лесно да опознаем някого, без да се опитаме да узнаем някои любопитни факти за него и живота му.

Ето и няколко съвета какви прости въпроси да зададете на мъжа, с когото ви предстои първа среща, така че да извлечете максимума от вашия първи разговор:

(Независимо дали търсите дългосрочна връзка или просто искате да получите шанс за втора среща.)

1. От колко време си необвързан?
Надяваме се, че мъжът, с когото сте излязла на първа среща е свободен. Все пак добре е да го попитате деликатно от кога/от колко време е необвързан. Използвайте първата среща, за да научите семейното му положение, дали е имал предишни, дълги връзки, дали има деца и т.н.. Това е много важна информация и е добре да се доберете до нея възможно най-бързо.

2. Харесваш ли си работата/професията?
Вие ще искате да разберете какъв тип и какъв начин на живот има мъжът, с когото сте излязла на първа среща. Ще ви е интересно и да разберете какво иска той от бъдещето си в професионален план. Задайте му този въпрос и така ще му дадете възможност да ви говори за работата си, а от там ще получите полезна информация за неговите финанси, амбиции и евентуални страхове в кариерата.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
"... ако някой започне да насажда идеята за елитната жена в главите на бедния българин" - какво насаждане тепърва, бе, човек?!Ами българската свекърва? Тя от векове е убедена, че елитните жени, каквито и да са те /нищо, че никога не е виждала такива/, не могат да стъпят и на малкия пръст на сина й, нито пък са достойни да пристъпят прага на нейния дом!Нерядко свекървиният синковец безусловно вярва на маминката си и е вечно недоволен от жена си. Не може да му се угоди!
7
2
 
7
 
! Отговори
Възможни отговори преди 7 години
Кой ти каза, че съм необвързан, ***!Кой ти каза, че съм те канил на среща, щото искам нова връзка?Кво образование съм завършил? За квато диплома са ми стигнали парите, такава съм си купил! Мноо си любопитна!Сам ли живеем? Гладна кокошка просо сънува. Айде да черпиш нещо и да бегаме на едно таванче, щото са ми дали ключо само за два часа.Кво работим, как си почивам? Нищо не работим, само си почивам.
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друг е въпроса освен некои да него е почерпил за дя е герои не се замислям бя онова време същия тоя подир кои тича ама другия по приятеката им сигорно се още е влюбен
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Манталитет на кокошка тоя спорт се мислят се за такива от ония години те не са първа младост да но явно са имали неизживяно дество та са останали във времето на пубертета наследствоти на онова време всеки сам оп ределя и прави закон номер 1 ми като сте го допуснали да се качи на главите го махаи
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък искам да задам следното трябва ли в един маък град като ловеч да даваме карт бланш на един човек които се възгордява до небесата като отче наш и тои да ползва обикновенни хора мислеики се за различен от тях има няколко екземпляра в тоя град докога ще хвърчат само те имали те правили другите ядем пуканки че така научени
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига бе! Сега прочетох в Интернет - този човек е загубил детето си. Не мога и не искам да му се подигравам. Моля да ме извини.
2
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 7 години
Кво търсиш в следващата връзка - ам кво, чапатарастене.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви са тия въпроси като на разпит от КГБ?Щото жените са мн коректни и открити, нали ?