Предимства и недостатъци на връзката с по-млад мъж

Плюс – кара ви да проверите докъде бихте стигнали
22 ное 2016 15:00, Михаела Лазарова
14
Предимства и недостатъци на връзката с по-млад мъж
Снимка: outnow.ch

Да прехвърлиш 30-те не означава, че си за изхвърляне! Всъщност жените в тази възраст, та и дори в късните 30, са красиви, млади, жизнени и търсещи любов и приключения. Ето защо често това е и периодът, в който подсъзнателно се връщаме към младежките си луди години. Хващаме по-млади гаджета и някак се чувстваме отново като на 20.

Това обаче си има своите предимства и недостатъци. Кои са плюсовете и минусите на това да се срещаш с по-млад мъж, когато си прехвърлила 30-те?

Плюс – той е силно впечатлен от вас

За да предпочете да бъде с вас, вместо да си намери младо и сочно гадже на неговата възраст, един мъж трябва да е истински впечатлен и погълнат от вас. Независимо дали годините ви личат или не, те са факт и обикновено влияят подсъзнателно на избора на мъжа, най-вече ако той е 20-годишен и все още незрял.
Но ако все пак той е избрал вас, дори да наближавате 40-те си години, той определено е силно впечатлен и погълнат от особата ви.

Минус – той е доста неопитен, за разлика от вас

Това би могло да се окаже пречка. Младите мъже са си направо момчета, нека го признаем.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми нищо не е вярно в тази статия. Аз съм разпиляна, той е супер организиран и ме стяга, аз съм купонджийка, той е сериозен и скучен, никаква майка не съм му - следователно. Е, на 20 може и да беше неопитен, обаче сега ми скрива шапката с някои изпълнения. Погълнат че беше - беше. И още е.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно казано на мен не ми е нужен по- млад човек, за да се чувствам като на 20, дори може би е обратното.
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не можах да си представя секс" ХахахаххахахахйайайаТипично за Българските жени....ако ги чакаш за секс, ще станеш на 80. Жалка картинка сте дами...Добре че има куррви че животът си тече :)
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е с тати милионер,направо га изкърта!
7
5
 
9
 
! Отговори
?!?!?!?! преди 7 години
Имах кратък виртуален флирт с по-млад от мен. Много ме привличаше, даже мисля че го обикнах. Но не можах да си представя как ще бъда с него наистина. Не можех да си представя секс. Мислех че не е редно, че не е нормално. Той нямаше предразсъдъци, но аз имах. По едно време той ме обвини в изневяра, което не беше истина. Много ме заболя и прекъснах връзката. Не можах да простя тази обида.
6
6
 
9
 
! Отговори
Тя трябва да еНаясно преди 7 години
Какво иска от тази връзка?Ако е еднократно приключение, възрастта е без значение.Ако е връзка само за секс, няма страшно, стига да не се пристрасти да отчаяние и да иска да го задържи за много дълго време.Ако се надява на нещо по-сериозно, да не разчита на по-млад, освен ако разликата е 1-2, максимум 3 години и той ясно да е дал да се разбере, че също има сериозни намерения.
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените след 30 са ненаситни тигрици. Щом и вибраторите попиляват в гаранционния срок. Все едно са чупили орехи с него.смятайте какво очаква на мъжа достойнството.
4
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са пропиляни години и за двамата. Такава връзка няма бъдеще.
3
9
 
19
 
! Отговори
??? преди 7 години
Няма плюсове нито за младежа, нито за жената на над 30 години. Виж минуси има колкото искаш. Нормалното е мъжа да е по-възрастен от жената и хилядолетния човешки опит го доказва.
2
5
 
22
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Какво пишете ? След 30 години жените стават по-сочни и видимо "писателя" не разбира от жени ! Преди 30 са по-крехи ,но не и по сочни . Има жени над 40 години които ще предпочетеш пред младите под 30 , сега временат се променят ,но видимо само у нас мантилитета и разбиранията си остава същите ,за съжаление.
1
14
 
16
 
! Отговори
няма влак за всеки преди 7 години
Неженена българка след 30-те или е ялова, или ненаситна. И в двата случая потърси по-млада булка, ако не искаш главоболия.