6 неща, които алфа жената търси в любовта

Необходим ѝ е равностоен партньор
27 ное 2016 23:00, Михаела Лазарова
44
6 неща, които алфа жената търси в любовта
Снимка: Reuters

Всяка жена е необикновена с нещо. Алфа жените винаги будят възхищение, понякога страст и завист. Тяхната увереност, амбициозност на моменти е отблъскваща за някои, особено за някои от представителите на силния пол. Алфа жената е страстна, може да обича истински, завинаги, но се нуждае от определени неща в любовта. Вижте кои.

Има нужда от предизвикателство

Партньорът на алфа жената трябва да бъде в състояние да я предизвиква понякога, но в добрия смисъл. Алфа жената е силна и иска да се конкурира с някого, който е достатъчно уверен в собствените си възможности.

Нуждае се от доверие

Доверието е важно за всяка връзка, но особено много на него държи алфа жената. Ако не се усеща напълно сигурна в любимия, едва ли би се задържала дълго време в тази връзка. За нея е важно да разчита на половинката си винаги, да може да споделя, да получи съвет, защото тя самата е готова да даде всичко това във взаимоотношенията си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
fgdg преди 7 години
Всъщност това, което са написали за т.нар. алфа жена, е валидно и за бета, и за гама, и за делта жените - нуждае се от равностоен партньор. Другото са глупости. Аз съм от тия, заклеймените като "алфа". Сигурна съм, че предишните ми партньори са се изморявали от непрестанните ми амбиции, независимост и егоизъм. Но намерих такъв като мен и изведнъж егоизъм, борбеност и амбиции се превърнаха в средство да подобряваме НАШИЯ живот. Не се съревноваваме. Заедно сме и не можем един без друг.
26
1
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Питайте мъжките богомолки как е?
25
1
 
4
 
! Отговори
до мъж / корекция преди 7 години
"Нормален" идва от "норма", което е абсолютно относително понятие. При ескимосите е нормално да са облечени, при индианците - да са съблечени. При палестинците е нормално да са висшисти, при суданците е рядкост. Допреди век в Европа е било нормално жените да раждат докато могат, сега е нормално да избират. Иска Ви се сляпо подчинение, върнете се във времето назад, може да се присъедините и към афганистанците. Шарен свят. И непрекъснато променящ се.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За алфа и бета жените не знам. Ама дано не направят класация на алфа и бета тъпанарите, че лошо.
23
6
 
7
 
! Отговори
Корекция преди 7 години
Не може да има алфа при същество създадено от природата за бета. АЗ МЪЖЪТ СЪМ ВАШАТА АЛФА И ОМЕГА! Алфа жената е бета версия на нормалната жена. Също така не бива да се бърка алфа с кифла въпреки фонетичното сходство.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почнат ли един мъж и една жена да се конкурират, на тая връзка й е.и майката.
21
4
 
11
 
! Отговори
сатана преди 7 години
пропуснали сте да споменете за парите
20
2
 
5
 
! Отговори
до мъж преди 7 години
Вие сте от друга система, господине! Партнират си различни неща, еднаквите се дублират.
19
7
 
9
 
! Отговори
МЪЖ преди 7 години
Не може да има алфа при същество създането от природата за бета. АЗ МЪЖЪТ СЪМ ВАШАТА АЛФА И ОМЕГА! Алфа жената е бета версия на нормалната жена. Също така не бива да се бърка алфа с кифла въпреки фонетичното сходство.
18
5
 
9
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
С една дума, алфа жената е някаква дива комплексарка. Абе не ви ли е срам да ги пускате тея малоумщини в сайта?
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам алфа ли, какво е, но щом ще е партньор, а не изтривалка, трябва да е равностоен. Другото е афиф работа. Всяка жаба да си знае гьола.
16
9
 
7
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Македония над всичко ! Македонецът ще вземе всичките жени!
15
5
 
4
 
! Отговори
ANUNIMUS преди 7 години
TRIGGERETA MAN/10
14
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Михаелче, и с алфа, и с бета, много си зле, по-добре дай някоя пикантерия за секса в дупарата! А на снимката - Анджелина Джоли беше алфа жена преди 20 години, сега е алфа психясала бабушкера!
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Рашата която е дъ бест. Напиши в ютюб "бесспредел дороги" или нещо подобно и си опресни идеалистичните видения за руснаците.Има и готини не отричам.Има и *** бесните селяни.Някъде към 200 милиона са.Няма начин да ги познаваш всичките за да казваш "всички руснаци за свестни" и "всички българи са ***" Между другото и тия по затворите в далечният Изток ли са готини? Шегувам се едва ли ти харесват.
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RUSSIA the bestЕ,хайде сега.Сякаш в Русия всички са ерудирани,възпитани джентълмени.
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях с такава известно време.Сякаш правена по това описание.Тежък случай не се занимавайте.Да,наистина са страстни особено в леглото,но прекаленото желание за независимост граничещо с егоистичност и самовлюбеност ги прави неподходящи за сериозна връзка.Освен това вечното желание за непокорство ако ще и просто заради спортът и желание за себедоказване с превъзходство и буквално "мерене на постижения" доста изморява.
10
10
 
12
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Да , убедих се , че *** статии като тези не бива да се коментират , защото коментаторите са от прослойката на България и аз нямам място тук.
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън дрън. Алфа женската има нужда от подчинение и обожание, това да не вие някаква проста феминистка?
8
9
 
6
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
13 - Аз хапчета не пия. На водка съм . Ти ако си пропуснал да ги вземеш, дано не си закъснял.