Любов или заблуда?

Сигурни знаци, че сте с грешния човек
14
Любов или заблуда?
Снимка: outnow.ch

Понякога човек не може да си даде реална представа дали е с грешния партньор или не. Връзките ни могат да ни заблудят. Заблудите могат да дойдат най-често от самите нас. Хората са склонни да се самозалъгват и да слагат розови очила, които им пречат да видят точно собствените си чувства, да разберат как усещат себе си във връзката, какво ги кара да мислят.

Ако от известно време усещате, че не се чувствате добре, но не можете да определите защо, може да е защото сте с грешния човек, без да си давате сметка.

Кои са признаците за това?

Самочувствието ви е наранено

Ако си дадете сметка, че се чувствате по-зле, когато сте покрай партньора си, то определено причината за това е в него. Изпитвате терзания за мнението му, нямате нужното самочувствие да изявите себе си, страхувате се да не ви накара да се почувствате зле с някой коментар – всичко това означава, че не сте с правилния човек.

Точният за вас партньор никога не би ви накарал да се чувствате зле, сякаш сте ударили дъното. Пълноценната връзка трябва да ви кара да се чувствате реещи се в облаците, а не със смазано и наранено себеусещане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
10
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Любовта не е вечна ! Но, уважението е ! Затова избирайте ,този или тази ,който ви ви уважава !!! Който ви дава пространство и доверие !!!
8
2
 
5
 
! Отговори
от 11 преди 7 години
Но спадовете са важни защото те ни учат как да постигнем възходите в различни ситуации.Ако ги няма ,няма да имаме ни най-малка престава как да се справяме с кризите които ни поднася живота.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не може да ви издигне самочувствието както човека които обичате , но и нищо не може да ви свали самочувствието както същия.А обичта е силата която позволява с времето да имате повече издигания отколкото спадове, дори спадовете почти да изчезнат.Но почти ,няма двойка която да се успяла напълно да елиминира спадовете ,дори и тези които са 20 години, но умението да са много редки тези спадове определя двойката като щастлива.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди много време един умен човек ми каза "какъв ти е проблема избираш която искаш жена и винаги ще грешиш ,просто в зависимост от избора ти, грешката ще бъде от различен тип.Но понеже винаги ще грешиш ,значи не можеш да направиш грешка."
5
0
 
14
 
! Отговори
не бъдете наивни преди 7 години
Точният за вас партньор никога не би ви накарал да се чувствате зле, сякаш сте ударили дъното. Пълноценната връзка трябва да ви кара да се чувствате реещи се в облаците, а не със смазано и наранено себеусещане................................Ами това много мошеници и мошеннички го знаят и в първите месеци въобще не ви карат да се чувствате зле ,тоест тези хора умеят да симулират и да се превъплъщават ! Проблемите започват едва след като се ожените ,тогава разбирате на какво се попаднали
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ви Обича, затова така се държи с с вас. Наказание е да живееш с човек, който не те желае, обича, уважава. Заради, материалното. Живота бива тежък, взаимоотношения не леки. Хората, които се обичат се държат, прекрасно един с друг. Изпитват едно привидно спокойствие и комфорт, когато са зааедно. Наслаждават се един на друг. Без притеснения, какво ще сподели единия с другия, и другия какво мнение ще изкаже.Удоволствието е и за двамата.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса не е дали си с грешния човек , а защо си избрал да си грешния човек когато намериш отговора вече ще знаеш какво точно търсиш и ще знаеш какво да правиш ,но ако не намериш отговора ,просто може ще смениш един грешен човек с друг и така докато не намериш отговора.Много неприятно е че има хора които не успяват да опознаят себе си т.е. винаги си намират грешните партньори.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошото е ,че любовта може да премине в брак ,а брака е като граната захвърлиш халката и апартамента ти го няма !
1
1
 
19
 
! Отговори
Не прахосвай време преди 7 години
и чувства заради човек, който не те цени!И не забравяй, че способността да обичаш също се изхабява. Ако няколко години са се подигравали с чувствата ти или неколкократно си попаднал(а) на неподходящи хора и си губил(а) време в опити да ги промениш, душата ти постепенно ще загрубее. И когато срещнеш свестен човек, дори и да го спечелиш, любовта ти няма да е така пламенна, както би могла да бъде преди години.Затова, харесаш ли някого, не забравяй, че това е само страст и не бързай да го обикваш.