Как да накарате един мъж да изрази чувствата си?

"Атакувайте", докато е зает, накарайте го да се смее
10
Как да накарате един мъж да изрази чувствата си?
Снимка: outnow.ch

Комуникацията е решаваща за една връзка. Но вероятно всички дами са забелязали, че мъжете просто не изразяват чувствата си с думи. Те просто са свикнали да са по-сдържани в емоциите си, да не плачат, да излъчват мъжественост. Това е много хубаво, момчета, но жените имат нужда и от вербална комуникация, от израз на чувствата с думи.

За мъжете седенето до половинката е достатъчно, за да я накарат да се чувства добре. Жените обаче искат и малко повече – искат не само физически контакт, но и духовен. Той не се постига с мълчание.

За да проникнете в душата на мъжа и да го накарате да комуникира по-свободно е необходимо да действате по специален начин.

"Атакувайте", докато е зает

Мъжете функционират по различен от жените начин. Техният мозък работи на други честоти, образно казано, заради което говоренето по болезнени теми очи в очи не дава особен ефект.

Ако решите да говорите с партньора си директно, докато седите или лежите един до друг, той може да се почувства притиснат в ъгъла. Така той ще се свие в черупката си и няма да отговори на очакванията ви.

Вместо това го издебнете, когато прави нещо, доставящо му удоволствие или когато просто е по-зает с нещо. Тогава подметнете темата, която ви вълнува сякаш между другото и ще видите колко по-детайлно ще откликне той.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Див Селянин преди 7 години
Абе покажете си циците !
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като няма чувства, за какви чувства става на въпрос.
3
0
 
1
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Глупости.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не чува, пробвай.."Какво ще кажеш с един бърз и качествен секс за свалне на напрежението?"Моментално ще те чуе.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато мъжът е зает и прави нещо, той не чува какво му говорят, така че статията наистина предлага много удобен момент - жената си говори, колкото си иска, а мъжа не я чува и двамата са доволни.