Сигурни знаци, че сте самотни

Непрекъснато сте тревожни, не спите нощем...
10 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
11
Сигурни знаци, че сте самотни
Снимка: outnow.ch

Да си самотен понякога не е просто състояние на духа, а има и физически проявления. Ако се чувствате прекалено самотни, неразбрани, имате нужда от някого до себе си, а той все не се появява, психиката ви вероятно започва да руши тялото ви. Дори да се чувствате самотни просто защото ви липсва компания, а не половинка, нещата пак могат да излязат извън контрол.

Ето и най-разпространените симптоми на това да си твърде самотен:

Стоите си по пижама

Някои хора наистина много обичат да си се разхождат вкъщи по пижама, дори току-що да са станали от сън. Но ако този навик е провокиран от лошото ви настроение, което направо ви поглъща, то тогава сте прекалено самотни и депресирани, за да се постараете дори да спретнете външния си вид.

Не спите добре нощем

Нощният сън е най-често страдащият при душевни терзания. Ако имате тревоги, ако имате силна нужда да прегърнете някого, но до вас не лежи никой, не се чудете защо не можете да спите добре. Вашата самота е започнала да ви обгръща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурни знаци, че сте самотни"Факт"-ако "факт" се дължи на самотата,е следствие от самотата, ако не факта се дължи на друго."факт следващ"-----------------------------Хубаво е че може под "факт" да си пишете каквото си поискате, и винаги структурата запазва своята логика.Определено логиката заслужава похвала, така може да се допълва до милиони страници стига да има кои да ги чете.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега публикувайте и един материал, който да ни обясни какво прави самотният мъж.Ако се затруднявате, поканете бай Минко той да напише текста - човекът явно има опит.
1
2
 
20
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Много е важно какво очаквате,дали изобщо можете да отговорите на изискванията които търсите.Принцът на бял кон е само в приказките,осъзнайте се жени!