Реални хора споделят как са отмъстили на бившите си гаджета

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни
28 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
28
Реални хора споделят как са отмъстили на бившите си гаджета
Снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни и дори болезнени, когато нещо не върви между двама души. Понякога, дори големи любови, се случва да завършат драматично и с раздяла. Но не всеки може да приеме решението за раздяла и се случва наранени любовници да си отмъщават за миналите прегрешения на бившите си гаджета или съпрузи.

Вижте какво признават реални хора за това как са отмъстили на бившите си гаджета за изневяра или за тежка раздяла. Запазваме имената им в анонимност, ще ги изписваме само с инициали.

Спах с брат му

„След като ме заряза, реших да му го върна, като преспя с брат му. Това не беше трудно, защото брат му винаги ме е харесвал и открито флиртуваше с мен. Все още не е разбрал за това, но изчаквам подходящото време, когато ще му го кажа.“ С. И., 23 г.

Откраднах му паспорта

„Тъй като все не искаше да пътуваме и да ходим на нови места, след раздялата, отидох да си събера багажи и му откраднах паспорта. Като няма да ходи с мен, няма да ходи никъде.“ М. Р., 26 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако онази каже "Не, жена му", да изпищя "Ауууу" и да затворя телефона. Това било шега, затова да съм се обадила аз, моят глас бил непознат за тяхна приятелка. "Ние така си се шегуваме", казаха.С целия си хлапашки зелен акъл ги послушах и направих точно каквото ми казаха.Едва след няколко години ми казаха, че тогава едната от тях била току що научила, че се е оженил нейният приятел от студентските години, раздялата с когото тя била понесла тежко преди време. Решила да отмъсти чрез нежно гласче.
3
0
 
9
 
! Отговори
Разсмяхте ме преди 7 години
Бях започнала работа преди няколко месеца. Веднъж ме повикаха в друга стая. Там бяха три по-възрастни колежки. Помолиха ме да им направя услуга. Те ще наберат някакъв телефонен номер, а аз трябва да потърся някого си, казаха ми едно мъжко име. Знаело се, че този човек в момента не си е вкъщи. Щяла да се обади жена. След като ми каже, че го няма идвало важното. Ако ме попита "Кой го търси?", да съм изчакала няколко секунди и после да попитам "Майка му ли е на телефона?"Продължавам
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък му откраднах сърцето!!!
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък се радвам на новото си гадже. Вие си мъстете и живейте от преди Христа, ако щете. Много сте нещастни съжелявам ви.