Детето зодия Лъв - усмихнато и талантливо

Какво прави толкова специални малките представители на тази зодия?
11 фев 2017 12:12, Михаела Лазарова
6
Детето зодия Лъв - усмихнато и талантливо
снимка: outnow.ch

Още от мига на своята поява то определя какво ще се случва. Детето Лъв не харесва правилата и винаги се стреми към независимост. Благодарение на родителите си може да тръгне в правилна посока и да постигне много. Какво още прави толкова специални малките представители на тази зодия?

Децата, родени под знака на зодия Лъв, обикновено са щастливи и усмихнати. Но същевременно и много темпераментни и избухливи. Тези деца обичат да играят на образователни игри, да се занимават с компютри. А когато имат свобода и креативна среда, те са наистина щастливи.

Харесват ярките цветове и приятната лека музика. Затова, ако очаквате бебе Лъв, помислете как да обзаведете детската стая, така че в нея цветовете да са балансирани, но и да има музикална играчка за релакс.

Трябва да знаете, че децата родени под този зодиакален знак имат много енергия и вечер трудно заспиват. Когато поотраснат малко помислете за някаква спортна активност, клас, който да развива техните таланти, защото в тях има много потенциал.

Бъдете готови на много забавления. Тяхната артистична природа се проявява от ранна детска възраст. Те измислят истории, въображаеми приятели, даже чудесно биха се вписали в театрална трупа. Ще забележите, че както всяко дете, така и Лъвчето има любима играчка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
иска да е център на вниманието винаги ,както и жените лъв , а не блести с интелект или особенни таланти ,което го прави натрапчиво и неприятно.
5
2
 
6
 
! Отговори
И още една черта преди 1 година
И досаден егоцентрик.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Астрологията с почти нищо не се различава от гледането на кафе. Достоверността е същата понеже се базира на едни и същи "факти" доказвано многократно.
3
6
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Децата чуват още в утробата на майка се. Ако толкова е трябвало да бъде успокояван, Вашето поведение още по време на бременността е било силно невротично.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната доза глупости.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Харесват ярките цветове и приятната лека музика. Затова, ако очаквате бебе Лъв, помислете как да обзаведете детската стая, така че в нея цветовете да са балансирани, но и да има музикална играчка за релакс."

Синът ми е зодия лъв на 2 години. Като беше бебе никакви леки музики не го успокояваха. Какво ли не пробвах, докато накрая на късмет пуснах Рамщайн и това го успокояваше всеки път. :D

Годишен хороскоп за 2019-а
Годишен хороскоп за 2019-а

Годишен хороскоп за 2019-а

Участвайте в кулинарния ни конкурс
Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"

Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"