Любов след токсична връзка. Какво се случва с нас?

Ще се опитате да го отблъснете, преди да ви нарани
2
Любов след токсична връзка. Какво се случва с нас?
Снимка: outnow.ch

По-лошото от това да се намираш в токсична любовна връзка е отношението, което си създаваш към всеки следващ партньор. Трудно е да живееш в постоянно съмнение за коректността на човека до себе си, дори и той да не дава поводи.

Всяка малка ситуация ни се струва голям проблем. А понякога след несполучлива връзка се оказва, че в живота ни се е появило доброто момче, нашето момче. Какво се случва, когато го срещнем след болезнена раздяла?

Ще очаквате той да бъде също толкова лош, колкото и бившият ви.

Всичките лоши преживявания в миналото задълго ще оставят горчив вкус от любовта. Ето защо, често след несполучлива любов, ние сме свикнали да очакваме най-лошото от новата ни половинка. Смятаме, че всички мъже/жени са едни и същи и че е необходимо да се предпазим, защото той или тя ще ни наранят по същия начин, по който и бившата половинка.

Ще разнищвате нещата, защото връзката ви се развива хармонично.

Той е мил и има коренна разлика с предишния ви партньор. Това ви кара да се чувствате дезориентирани и мислите твърде много върху всякакви ситуации, върху действията му, които постоянно ще поставяте под съмнение. Следващата стъпка е да се опитате да се отдалечите, за да може да придобиете по-ясна представа за случващото се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готино им е.. К, во да им е.
1
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 6 години
Кат гледам - страдате от интоксикация на акъла...