10 причини защо мъжете се отдръпват от жените

Липса на интимност
62
10 причини защо мъжете се отдръпват от жените
Снимка: outnow.ch

Жени сме! Лесно се обиждаме и често приемаме нещата твърде емоционално. Понякога сме склонни дори да тропаме с крак по земята, за да постигнем своето, ако не дай си боже, партньорите ни в любовта откажат да ни угодят. В подобни ситуации, за тях би било по-добре да си плюят на петите и да изчезнат „през девет планини в десета“.

Именно чувствителното ни женско начало обаче е причината да не виждаме реалността такава, каквато е. Убедени в своята безспорна правота, дамите често сочат с пръст мъжете, набеждавайки ги за „ВИНОВНИ!“ Случва се да не гледаме трезво на събитията и да изкривяваме действителността през призмата на женската емоционалност.

Ето защо решихме да дадем възможност и на мъжката аудитория да изкаже мнението си. Обвързани и необвързани мъже изразиха мнението си по въпроса: „Какво би ви накарало да се отдръпнете от една жена?“

Десетте участници, чиито имена остават анонимни, отговориха по различни начини... А становищата им биха разколебали и най-непоколебимата дама.

„Обсебването. Само вие можете да изкарате и най-спокойния мъж извън релси с постоянните си въпроси: Къде си? С кого си? Лъжеш ли ме?“

„Свободното летене. Не ми допада една жена да няма приоритети в живота си.“

„Не мога да свикна с инатливостта на приятелката си. Това ме побърква. Като каже нещо и край, други гледни точки не съществуват!“

„Честно казано, отблъскват ме момичета, които искат да изпъкват повече от останалите. Така те единствено демонстрират колко много страдат от липса на внимание.“

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото си има друга!
8
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво отблъсква ли?Нереално високи претенции при изключително скромни дадености.И най-малкото благоволение трябва да бъде буквално изтръгвано.Като роди едно дете и вече Слънцето угасна, и Луната се разпраши. Като че ли 9 милиарда са се получили с клониране. Още малко Оскар ще иска.
7
9
 
10
 
! Отговори
Г.Дамянов преди 6 години
До Анонимен 21 Брат то на една българка се падат по 100 мъже на един българин срено по 10 жени нали знаеш че българката е обща на целият Ес и не само :))
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би, ако внушите на лъва, че е лошо да убива животни ще стане вегетарианец?Като обясните на момчето, как е лошо да се опитва да преспи с всяко момиче, което харесва и ще промените природата и заложената му матрица?Ха ха ха ха...Мечтайте си!
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно защо! Като започнат да мрънкат и досаждат с необяснимите си за мъжа глупотевини стават нетърпими.
4
6
 
9
 
! Отговори
Що е това "звер преди 6 години
манипулации", според коментатор 12 ?1. Да се внуши на момчето, че своевременно трябва да стане родител. Ако не му се внуши това, късното родителство ще се вменява като вина само на жената или ще царува мнението, че разликата във възрастта на мъжа и жената може да бъде 20 и повече години, та той да стане татко чак когато му побелее косата.2. Да се обясни на момчето, че не е човешко да се стреми да преспива по веднъж с колкото е възможно повече момичета и после да бяга.Големи зверства, брей!
3
9
 
13
 
! Отговори
ЗависиОтВъзпитанието преди 6 години
Ако още от детските години му е внушавано, че трябва да стане баща още преди да е навършил 30 г. и че не бива да прави секс с момиче, ако няма сериозни намерения,той ще избира внимателно и когато се сближи с някоя, би се отдръпнал само ако се увери, че тя го е подвела и не притежава качествата, които той цени.Но повечето мъжки маминки често повтарят "Момчето трябва първо да си поживее" и синчето расте с впечатлението, че повечето момичета са се родили само за да ги употреби той като салфетки.
2
7
 
24
 
! Отговори
Отдръпват се, преди 6 години
за да не станат нещата прекалено сериозни и бракът да се окаже неизбежен. Не му се иска да се обвързва и да се впряга в семейни задължения.Предпочита да си вее байрака, свободен като тийнейджър, чак до пенсионна възраст.Деца ли? Има време. Да не е луд? Щом се роди дете, то ще стане център на вниманието. Повечето мъже ревнуват, предпочитат те да са глезанчото и мама им е предостатъчна, за да ги глези.Освен това предпочитат, ако е възможно, да имат паралелни връзки с няколко жени.
1
19
 
30
 
! Отговори
Г.Дамянов преди 6 години
10 причини:1 жената е спала с хора от ромския,турския и друг не европеиден етнос,2 жената изневерява,3 жената не може да готви,4 жената гледа турски и индийски сериали,5 жената не иска да ражда по-вече от 1 дете,5 жената поставя майка си,брат си и приятелките си пред мъжът си,6 жената е отмъстителна и изневерява на съпругът си за отмъщение,7 жената не е любвеобилна и не величае мъжът си,8 жената не обича аналното сношение,9 жената тормози детето си за щяло и нещяло, 10 жената лъже съпругът си!