Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (II част)

В любовта всеки има очаквания за партньора, отношенията...
18 авг 2017 12:23, Михаела Лазарова
2
Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (II част)
Снимка: pixabay

В любовта всеки има очаквания за партньора, отношенията. Искаме да постигнем щастие и хармония, но... нещо пречи на плановете ни. Излизаме от връзката разочаровани и с неприятния привкус, че отново сме попаднали на неподходящ мъж. Поглеждайки към звездната карта, разкриваме как зодията влияе върху лошия избор в любовта.

Везни

Жените родени под знака на зодия Везни често не оценяват себе си, а се впускат към мъжете, които са им обърнали внимание. Чувстват се длъжни да покажат своята благодарност, че са били забелязани, но не след дълго разбират, че са попаднали във връзка, в която липсва толерантност.

Опитват се да променят партньора си, вместо да приключат взаимоотношенията. Везните са единственият знак в целия зодиак, на които наистина им е необходим духовен близнак, с когото да могат да достигнат хармонията, за която толкова много копнеят.

Скорпион

Дълбоко в себе си дамите Скорпиони вярват, че не заслужават щастие и затова се обръщат към неподходящи мъже, саботирайки несъзнателно всяка възможност за сериозна и дълбока връзка. Връзките им не са дълготрайни или ако все пак се окажат такива, рано или късно жените от зодия Скорпион излизат от тях огорчени.

Не се самонаказвайте с неподходящи мъже. Осъзнайте какво искате в любовта, проучвайте внимателно бъдещите си партньори. Бъдете уверени, знайте вашата стойност като човек, само така ще постигнете щастие и любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 3 месеца
Моята жена е везни ,а аз съм лъв.Отделно имаме 6 години разлика.Тя е по голямата.Разбира се имаме разногласия, спорове и то за незначителни неща,но мога да твърдя следното.Обичам я!!! И никога няма да я предам!!!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не зодията,А мъжете не стават за нищо.

Модели бански за големи гърди (галерия)
Модели бански за големи гърди (галерия)

Модели бански за големи гърди (галерия)

Дневен хороскоп за 22 май
Дневен хороскоп за 22 май

Дневен хороскоп за 22 май