Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (II част)

В любовта всеки има очаквания за партньора, отношенията...
18 авг 2017 12:23, Михаела Лазарова
2
Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (II част)
Снимка: pixabay

В любовта всеки има очаквания за партньора, отношенията. Искаме да постигнем щастие и хармония, но... нещо пречи на плановете ни. Излизаме от връзката разочаровани и с неприятния привкус, че отново сме попаднали на неподходящ мъж. Поглеждайки към звездната карта, разкриваме как зодията влияе върху лошия избор в любовта.

Везни

Жените родени под знака на зодия Везни често не оценяват себе си, а се впускат към мъжете, които са им обърнали внимание. Чувстват се длъжни да покажат своята благодарност, че са били забелязани, но не след дълго разбират, че са попаднали във връзка, в която липсва толерантност.

Опитват се да променят партньора си, вместо да приключат взаимоотношенията. Везните са единственият знак в целия зодиак, на които наистина им е необходим духовен близнак, с когото да могат да достигнат хармонията, за която толкова много копнеят.

Скорпион

Дълбоко в себе си дамите Скорпиони вярват, че не заслужават щастие и затова се обръщат към неподходящи мъже, саботирайки несъзнателно всяка възможност за сериозна и дълбока връзка. Връзките им не са дълготрайни или ако все пак се окажат такива, рано или късно жените от зодия Скорпион излизат от тях огорчени.

Не се самонаказвайте с неподходящи мъже. Осъзнайте какво искате в любовта, проучвайте внимателно бъдещите си партньори. Бъдете уверени, знайте вашата стойност като човек, само така ще постигнете щастие и любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Моята жена е везни ,а аз съм лъв.Отделно имаме 6 години разлика.Тя е по голямата.Разбира се имаме разногласия, спорове и то за незначителни неща,но мога да твърдя следното.Обичам я!!! И никога няма да я предам!!!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зодията,А мъжете не стават за нищо.