С какво ще ви запомнят децата някой ден?

8 неща, с които ще останете в спомените им
25 авг 2017 12:00, Илияна Николова
4
С какво ще ви запомнят децата някой ден?
Снимка: pexels
Всеки човек има различни спомени от детството – случки, които е преживял и са се запечатали завинаги в съзнанието му. Някои от тях са приятни, други не толкова, но всеки човек пази спомени от този най-невинен и чист период в живота му.
 
Някои моменти обаче са незабравими и то за всички хора, които са имали възможността да ги преживеят в компанията на своите родители. Вижте кои са 8-те неща, с които вашите деца ще ви запомнят някой ден, когато вече самите те са възрастни и имат свои собствени деца. Не ги пропускайте.
 
Щастливите моменти заедно
 
Вашето дете едва ли ще помни играчките, които е получило от вас като подарък, но едно ще помни със сигурност – споделените моменти с вас. Игрите заедно, пътуванията, всеки един миг, в който то се е чувствало прекрасно във вашата компания е безценен дар за него. Подарък, който няма еквивалент, защото почти всичко на този свят може да се купи, но време не. Не пропускайте тези моменти и създайте спомени на децата си!
 
Моментът, в който сте спрели да работите, за да им обърнете внимание
 
За вас може и да не изглежда като нещо кой знае какво, но в детските очи е наистина много. Това, че сте спрели да вършите работата, с която се занимавате в момента, за да може да обърнете внимание и да се посветите на детето си, означава много за него. И е спомен, който ще носи в себе си дълго.
Добрите думи
 
Няма по-скъп спомен за децата от поощрението, което са получили от своите родители и добрите думи, които са чули от тях. В живота им, при всеки тежък момент, когато имат нужда от вашата подкрепа, те ще си спомнят именно тези думи и те ще им дават сила, бъдете сигурни в това! Затова не ги пестете, а споделяйте позитивната енергия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: спомениродителидеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С ВСИЧКО !С ВСИЧКО !С ВСИЧКО БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ !
3
3
 
2
 
! Отговори
до първите двама преди 6 години
Явно още нямате деца
2
4
 
3
 
! Отговори
с нищо преди 6 години
с нищо
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С парите от наследството...