Бракът с кои зодии може да ви донесе богатство? (II част)

Стрелец ще се радва на късмет с Водолей и Везни
30 авг 2017 10:23, Михаела Лазарова
2
Бракът с кои зодии може да ви донесе богатство? (II част)
Снимка: Reuters

Когато търсим постоянен партньор, с когото да сключим брак, ние се водим от определени критерии за избор на половинка. Очакваме лоялност, преданост, споделена любов, разбиране и не на последно място търсим финансова сигурност. Вижте бракът с кои зодии може да ви донесе късмет и богатство.

Зодия Везни

Везните носят късмет в бизнеса на почти всички знаци в зодиака. Ако са необвързани могат лесно да похарчат парите си, но единственият зодиакален знак, който може да им помогне е Стрелецът. Ако се обединят в любовен съюз, те могат да постигнат финансов успех.

Зодия Скорпион

Със Скорпионите всичко е сложно. Те могат да загубят пари с почти всички знаци. Единствените, с които могат да бъдат в съюз и това няма да доведе до тяхното разрушение са Козирогът, Телецът и Девата.
Ако Скорпионът желае да привлече успех, той трябва да свърже съдбата си с Лъв, Овен или Стрелец. Но в тези случаи трябва да бъде подготвен да осигури семейството си, тъй като с тези знаци заедно няма да спечелят много пари.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно в какви неща вярват някой хора... но като се има предвид, че хората още вярват в богове няма нищо странно...
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бракът с кои зодии може да ви донесе богатство?..обяснявам простичко - със зодията "крадец", който сам си пише законите, по които няма да бъде съден!всичко друго са общи, празни приказки ...