Знаци, че гаджето ви съвсем не ви приема на сериозно

Срещате се винаги на едно и също място по едно и също време
21 сеп 2017 23:00, Михаела Лазарова
12
Знаци, че гаджето ви съвсем не ви приема на сериозно
Снимка: pixabay

Хлътнали сте, влюбени сте, в стомаха ви пърхат хиляди пеперуди, розовите очила не слизат от лицето ви, а може би точно това ви пречи да „видите“ истинското отношение на партньора ви към вас и връзката.

Има някои сигурни знаци, че гаджето ви съвсем не ви приема на сериозно, както си мислите. Кои са те?

Понятието „отдаденост“ не излиза нито от устата му, нито личи в действията му

Никога не сте сигурни дали ще се състои срещата ви, не можете да разчитате на него. Не сте чували да употребява думи, с които да ви засвидетелства отговорността си към вас.

Не познавате приятелите и семейството му

Човек, който обича и се интересува от партньора си и който има сериозни намерения спрямо него, бърза да го представи на близките си. Вие обаче сте невидим призрак за тях.

Нещата са предимно физически

Секс, секс и пак секс. Никога не си говорите нещо задълбочено. Той не споделя миналото си, ежедневието си с вас.

Винаги вие го търсите

Това ясно показва, че вие сте хлътнали повече, отколкото той. Когато един мъж е влюбен, той ще намери начин да ви потърси и то по няколко пъти на ден. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го смени.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя може ти звъни по пет пъти на ден,но не знаеш кой върти любов през останалото време когато не ти се е обадила.Като тя звъни и той все със шефа и никога не е удобно.Но в един момент се оказва че шефа е жена.За това не е удобно когато тя му звъни.Тези неща се разбират в един момент.
6
1
 
0
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До 6И като се интересуваш какво прави приятелката ти, какво променя нещата? Нищо! Поне 2 пъти съм го споменавал този фрапантен случай, който и мен ме порази. И това се случва всеки ден между 12:30 и 13 и нещо. Имам си любима простиtутka при която ходя през ден, през два. И вече поне 5 пъти се е случвало в този отрязък нейния да и праща сърчица по Вайбъра, целувчици, или се обажда, докато аз чукам гаджето му. Той си няма и идея с какво се занимава тя, мисли си, че е секретарка в офис :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4Това показва колко си отговорен към приятелката си.И как не те интересува какво прави и как е.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тези къде не си звънят не се обичат?Вечерта ще се видят и ще впуснат в дълга страстна любовна прелюдия.Е!? Не звъненето не означава че не обичаш жената.
3
1
 
5
 
! Отговори
Несексист преди 6 години
Михаела Лазарова ,това че държиш гаджетата да ти звънят по няколко пъти на ден не значи ,че е най доброто за всички девойко- доста обсебващо е и понякога доста досадно,а ти явно си прекалено комплексирана от мъжете ли ,от връзките си ли в смешния ти почерк личи че живееш в страх да не загубиш поредния
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква любов?Всичко е се кс!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо тази статия не е поместена в "Тийн проблъмс", а са я качили в "Аз-жената"?Лице от женски пол, което не е наясно с изброените в текста неща и някой трябва да му ги обяснява, все още не е жена нито дори пораснала мома, а е все още девойче в пубертета, което не е имало гадже и тепърва трябва да се учи!