6 неща, които не трябва да споделяте с шефа. Те са?

Някои мениджъри успяват да създадат добра работна среда, но...
11 окт 2017 18:30, Михаела Лазарова
10
6 неща, които не трябва да споделяте с шефа. Те са?
снимка: outnow.ch

Ако вашият шеф е подкрепящ, грижовен, лидер, то тогава смятайте се за късметлии. Някои шефове и мениджъри успяват да създадат добра работна среда, да отворят себе си за комуникация със служителите, която да протича един вид на приятелско ниво.

Но те са рядкост и не всяка работна среда е отворена. Ето защо трябва да бъдем по-съобразителни по отношение на информацията, която споделяме. Вижте какво не е добре да казвате пред шефа си.

Проблеми от личен характер

Личните предизвикателства, като проблемите в семейството например, невинаги лесно се оставят само у дома. Ако смятате, че от въпросните проблеми и емоции може да пострада качеството на работата ви, тогава може да споделите интимни подробности от семейния ви живот.
Ако е просто лош период, опитайте се на работното място съзнанието ви да бъде ангажирано само с работа. Всеки има грижи от битов характер, затова спестете тази информация на шефа си.

Последните ви проблеми с връзките (или любовните драми, през които сте преминали)

Преживяването на любовна раздяла почти винаги се изписва на лицата ни. И все пак, трябва да се опитате да останете колкото се може по-професионално настроени. Докато има шефове, които биха подходили със състрадание към служителите си, не липсват и такива, често прикрити, които ще ви изслушат, но в даден момент ще се окажете неблагоприятно засегнати от информацията, която споделяте за себе си.
Нашата уязвимост може лесно да се превърне в оръжие в ръцете на другите. Споделете болката с приятел, с роднина, но не и с шефа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
нормални преди 2 месеца
красиви работниците красиви шефовете да върви ,,работата,,
9
0
 
0
 
! Отговори
Благодатен живот преди 2 месеца
живота е личен пред Бог
8
0
 
0
 
! Отговори
незлопаметни преди 2 месеца
най лесно е да събаряш хората и аз мога най трудно е да ги издигаш чрез думи отношение мисли дела поведение да продължаваш да им вярваш независимо от ,,издънките им,, това е да си лидер да им имаш доверие уважение искреност за делата в работата не друго и те така иначе работата не върви с клюки те не са важни за нищо не ползват
7
0
 
0
 
! Отговори
граници преди 2 месеца
вършете си работата съвестно затова сте наети емоции на близки приятели родители не е работа на шефовете да са ,,нашите близки приятели,, минало заминало квото и да споделяш така ,,слушаме емоциите на другите,, иначе ги ,,гледаме накриво,, ,,емоциите не са истинската личност,, хората си ,,изливат душата,, но не пълнят нашата и им прощаваме обичаме и гледаме да ги издигаме като им казваме че са добри добре изглеждат здрави прави нормални напред ,,слушаш,, и не го слушаш хахахах иначе
6
0
 
0
 
! Отговори
радвам се преди 2 месеца
аз пък непрекъснато съм пред Лицето на Шефа на Живота и не ме интересува мнението на другите а на Началникът ми Съдията ми Сърцеведецът Който ме обича винаги и знае всичко за мен и ме обича и аз Него така че кервнът си върви лайте си кучета отговарям пред Него на първо място тинк ъбаутит ,,тинк,, болката от чашата на душата само Бог може да чуе разбере утеши промени и чашата ми да прелива с Неговата Вода Словото на Всевишният Бог не е смешно нормално е да вярваш в Бог в Божият Закон на живота
5
0
 
0
 
! Отговори
живей твоя си живот преди 2 месеца
всичко трябва се знае не може така особено ако има нещо по така и кво все тая живеем си живота така или иначе сме винаги добре
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Без значение дали е мъж или жена, шефовете обичат интригите. Оплюването на колеги е задължително условие за изкачване нагоре. Няма служител, напреднал в кариерата, чрез труд. Напредва се чрез доносничество и очерняне на другите. Такава е ценностната система.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че то тия неща са всеизвестни и поне при нас се спазват като неписано правило.
2
0
 
3
 
! Отговори
Пак от чужд източник преди 2 месеца
У нас ситуацията е друга.

Повечето служители и работници не само споделят, но и досаждат на шефа си, като му повтарят непрекъснато колко са претоварени с работа и как са се преуморили от старание да я свършат - с две думи, изтъкват колко е напрегнат деня им!

Шефът сам ги подканва да споделят наблюдения за колегите и особено такива факти, които са злепоставящи.

Ако шефът е жена, тя сама проявява любопитство относно личния живот на подчинените си и особено относно любовните им приключения.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аааа,зависи дали шефа е мъж или жена.споделяното е ралично,несподеленото-също.

Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017
Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Любовен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Всичко за Коледа
Всичко за Коледа

Всичко за Коледа