Не или да? 6 навика на самоуверената жена

Излъчването й предава на останалите увереност, щастие, успех
14 окт 2017 22:22, Михаела Лазарова
5
Не или да? 6 навика на самоуверената жена
Снимка: unsplash

Тя винаги бива забелязвана. Излъчването ѝ предава на останалите увереност, щастие, успех. Да, това е самоуверената жена. В нейните навици няма място за негативни мисли, отрицателно настроение, моменти, в които се самосъжалява, моменти, в които не забелязва и малките успехи.

Кои са навиците на самоуверената жена, вижте в следващите редове.

Поставя въпроса за "нормата"

Рядко ще срещнете самоуверена жена, която просто се слива с потока, никога не поставя под въпрос какво е казано, каква е „нормата“. „Защо правиш това, което правиш?, „Дали това е добре така, както е било направено?“ „Има ли по-добър начин?“, „Как се чувствам от всичко това?“ и т. н.

Самоуверената жена не се страхува да каже „всъщност, това не работи за мен, нека да го опитаме по този начин“. И още повече, тя не се страхува да покаже позицията си, независимо в каква среда се намира.

Знае кога да каже "Не" и "Да"

Колко често ви се е случвало да кажете „Да“, а да ви се е искало да откажете нещо? Ето един навик на самоуверената жена, който трябва да направите и свой. Тя не иска да подвежда никого. Ето защо има правило, когато не е в състояние или не желае да бъде част от нещо да каже „Не“. Но винаги знае кога и как да използва отрицателната частица, така че да не си навреди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Благодарение преди 6 години
на такива теми,жените станаха толкова много самоуверени и "просветени"?!?!?!