Не ви върви... 5 навика, отровни за връзката ви

Не обвинявайте все партньора си, вгледайте се във вас
28 окт 2017 23:00, Илияна Николова
46
Не ви върви... 5 навика, отровни за връзката ви
Снимка: outnow.ch

Не ви върви в любовта? Всеки партньор, с когото сте имали връзка в крайна сметка става озлобен, нападателен и ви зарязва?

Може да не сте се замисляли, но причината вероятно е у вас. Държанието ви спрямо партньора ви превръща връзката ви в токсична за него. В резултат той просто ви напуска като преди това съжителството ви се е превърнало в кошмар.
 
Спрете за момент с обвиненията към партньора си и се вгледайте в собственото си поведение. Ако правите следните неща, то сигурно вие самите сте отровили връзката си с токсичното си поведение.
 
1. Постоянно критикувате.
 
Никой не обича да бъде критикуван. Дори да посочите грешките на някого, инстинктивно той ще продължи да се опъва и да прави онова, което е правил досега. Други хора пък не успяват да разберат къде грешат въпреки обясненията на партньора им.
 
Затвореният кръг, в който се напъхвате сами благодарение на постоянното ви критикуване, мрънкане и негативизъм, отправени към половинката ви, интоксикира връзката и отблъсква човека до вас.
 
2. Демонстрирате непрекъснато презрение към партньора си.
 
Критикувате партньора си. Той се опълчва на критиката ви и не изпълнява онова, за което го молите или си продължава постарому. Това ви вбесява. В безсилието си започвате да презирате партньора си видимо, така че той да го забележи.
 
Това е един от най-токсичните видове поведение във връзката. Много хора го правят без да си дават сметка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
от 11 преди 6 години
следващо позитивно или негативноМалко мъже...Означава да бъдеш полезен,както за себе си така и за другите.Звучи ако не си от малкото мъже няма да бъдеш обичан от мена ти казвам че мисля че си безполезен затова ти подчертавам отново че трябва да ми бъдеш полезен за да те обичам.Ни ако кажем на жена си това, всъщност има точно това съдържание ,разбира се ние никога не го правим защото ги ние не искаме да им казваме това, тогава защо те са толкова гадни да ни заявяват това?
11
3
 
4
 
! Отговори
от 10 преди 6 години
Да за жените не е толкова важно да се справят сами за да изпитат удовлетворение, от свършената работа.При мъжете а се справих добре с тази задача сам-При жените справих с тази задача и успях да намеря подходящата помощ за това.Е това което звучеше ,нелогично сега май има някаква логика.Така че от негативно става позитивно.
10
2
 
2
 
! Отговори
7 коментар тълкуване преди 6 години
Страхотен коментар от жена ,обаче дали е Негативен или позитивен?Веднага се вижда ,че има нещо лишено от логика "Трябва да и осигуриш да работи за себе си" ,но дали наистина е лишено от логика.Ако на нас някой ни осигури да работим за себе си, няма как да изпитаме удовлетворение че работим за себе си , при условие че очевидно не зависи от нас а от някой и очевидно не сме се справили сами.Ако го направим сами вече има удовлетворение.Да за жените не е толкова важно да се справят сама за да си
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой мъж седи до жена си 24 часа.Трябва да е милиардер.Те милионите ще му свършат.Без да работят.Освен ако не толкова вманиачен в нея това е болест вече.И да и предлага живот на оцеляване. И коя жена.ще търпи да оцелява,А не да живее!?Токсично е! Не е здравословно.Както за жената,така и за всички около нея.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С глупавата си безпочвена ревност, провалят живота на жената.Това ,трябва един мъж да си избие от главата,че тя като работи е предпоставка за изневяра. Напротив! Докато вие се опитвате да осигурите комфорт и цяло щастие на земята в работа.Тя има цялото време на Земята и е възможно да си прави,каквото си пожелае.Но, кой да го разбере!?Освен,ако не и седите до *** 24 часа.Още по-зле! Омаловажава мъжа ,нейните желания да прави нещо.Което е отровно във времето.Някои мъже се налагат.Не е адмираци
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко са мъжете ,които могат да осигурят комфорт на една жена.На децата сиТя да си седи вкъщи, без притеснения в отглеждането на децата и поддържането на дома.Но не е възможно тя цял живот да не прави нищо.Лош пример е и за децата си! Трябва да прави нещо да има възход.Трябва да и осигуриш да работи за себе си.Да е лице,пример на подражание.Зараза за околните в ентусиазма си.Да изпита истинско удовлетворение от свършеното днес,утре.т.Означава да бъдеш полезен,както за себе си така и за другите.
6
0
 
6
 
! Отговори
За да може природата преди 6 години
напълно да възстановява ресурсите,които изразходваме, е необходимо сегашната численост на човечеството да се редуцира десетократно!Това лесно може да се постигне,ако в рамките на следващите три поколения всяка семейна двойка създава не повече от 2 деца.Доказано е.А за да живее добре едно четиричленно семейство - според критериите на днешна Европа, е необходимо или двамата съпрузи да работят,или мъжът да печели толкова, че да издържа семейството. Дали пишещият по-долу под 1 е способен на това?
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 С жени е възможно и още, как! Но, явно ти не намираш подхода и точните думи.Трябва да бъдеш Мил ,добър пълен с емоция не негудование.А не да показваш презрение, чрез непрекъснато мрънкане, забележки.Защо си с нея ,ако не прави нищо,както трябва? Що за въпрос? Няма такова нещо.Ти винаги е възможно да си търсиш повод да я нараниш,чрез това че тя не е направила нещо както ти си казал.Твоето е прещявка,заяждане ако щеш.Това не е нормално. Не е възможно да си вечно недоволен. От теб си е!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До С ЖЕНИТЕ НЕ МОЖЕ !Само една определена религия ги е поставила на мястото им_________________________________И тази религия била осигурила неограничена раждаемост!!!А бе мислителю! По какъв начин да се обясни на хора като теб, че ако човечеството продължи да се разраства с днешните темпове, към края на този век природата вече 100 на 100 няма да успява да възстанови изразходените ресурси. Този катастрофален процес вече е започнал!Спасението е да станем само един милиард население!
3
2
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Не ми хвали религия, създадена през Ранното Средновековие с цел да осигури закрила и поне оскъдна порция храна на всяко лице от женски пол, което осиротее, овдовее или не успее със свои сили да се омъжи. Постулатите на тази религия са били разумни и практични за условията на арабската пустиня в онези времена.Но във всяка друга епоха и при други климатични условия, тази религиозна доктрина е едно голямо недоразумение в онази нейна част, която определя правилата, по които да живеят жените.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще обясняваш на жена как да чисти готви и пере.Как да възпитава.След това що се дразнят...,дразнещо е.Глупаво е!И мрънкането на мъжа допълнително утежнява нещата.Но те въобще не го разбират така.Лесно нищо не толкова сложно просто не ги карайте по ваш тертип мъже. Жената си е жена! Като пика клека!По -лесно от това надали.
1
15
 
3
 
! Отговори
С ЖЕНИТЕ НЕ МОЖЕ ! преди 6 години
С жените не може , не става , не ги поучавайте . Те си знаят своето и винаги за всичко са прави ! ! ! Само една определена религия ги е поставила на мястото им . На полагащото им се място ! ! И с това е допринесла за мир и разбирателство в семейството им . И от там неограничена раждаемост . Не е християнството . Така че поучаването е безсмислено .