8 неща, които всеки мъж трябва да направи след първа среща

Когато първата среща мине добре, дамите с нетърпение очакват втора
25
8 неща, които всеки мъж трябва да направи след първа среща
Снимка: Unsplash

Когато първата среща е минала добре, дамите с нетърпение очакват втора среща. За да покажат интереса си, мъжете трябва да погъделичкат егото на избраниците си. Така втората среща ще е още по-вълнуваща, а дамата ще остане с пленено сърце.

Ето какво трябва да направи всеки мъж след първата среща, когато е очарован от своя нежен обект на чувства.

1. Поискайте втора среща.

Ако първата среща ви е харесала, не се правете на интересни, а поискайте втора среща. Няма да сгрешите, ако го направите вместо да следвате някакви глупави правила за възбуждане на интереса.

2. Пишете ѝ още на следващия ден.

Не се правете на недостъпни. Искате да я видите още веднага? Пишете ѝ за втора среща без да се притеснявате.

3. Не очаквайте секс още веднага.

Много мъже правят грешката да притискат за секс още веднага. Не бързайте. Ако следвате тези ловки съвети, няма да чакате твърде дълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
До Зрял човек /№7/ преди 6 години
Очаква се да рее поглед в далечината, когато келнерът донесе сметката и след като момичето я плати, да каже "Ти ли ще черпиш? Е, мерси!" Но може дори това да не се сети да каже.После, когато тя си поръча такси, ще я попита "А мен ще ме оставите ли пред нас?" Тя ще се съгласи. Когато стигнат до дома му, ще се опита да я накара да се качи в квартирата му. Ако тя откаже, ще се нацупи, ще слезе и дори "довиждане" няма да й каже.Ако реши, че е "задръстена и не бута", няма да я потърси повече.
6
5
 
5
 
! Отговори
Зрял човек, разумен преди 6 години
А какво да очаква мъжът на първа среща? Цирково представление, шоу на фокусници и рецитал по стихове на Шекспир ли? Тая среща да не е партийно събрание, че да се гледат само и да си гукат като верни другари? Ясно е за какво се търсят и двамата - и мъжът и жената, така че ако няма секс и да се види дали си подхождат, просто времето на тази първа среща е пропиляно без смисъл.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябвва да прави комплименти и намеци че ще го обвинят в сексуален тормоз.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката е написала неща,които не са за ширините на БГ.БГ мъжа е по- вероятно да изкара жената куха, отколкото умна.БГ мъжа е нагло невъзпитано същество,което е свикнало да принизява жената,зяпа като *** чуждите жени,дори когато е с жена.БГ мъжа е толкова смотан,че дори не е в състояние да покани жена на среща.
3
2
 
20
 
! Отговори
Спец преди 6 години
Авторката да не е на 13,че пише като седмокласничка: "Не очаквайте секс още веднага"
2
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Беге мъжа си е коцкар.Излиза с жена,знае че с 300 Зора му се случва..."той и жена".Но по някаква причина му се случва.Толкова е т,ъп чак вдлъбнат решава,че е възможно да се подиграва с жената.Гледа другите жени,като "вдовица за ..." на среща.Позволява си едно фриволно поведение,което никоя жена уважаваща себе си не би торелирала, нито за миг.След,това когато дамата не желае повече да се занимава с него ,защото е кауза пердута.Той изважда торбата с въпросителните,но какво от това!?
1
15
 
16
 
! Отговори
Ами! преди 6 години
*** да не иска секс още на първата среща?!И да не заглежда всяка жена, която мине покрай него?И да признае, че жената има ум?!По тези три точки *** няма как да следва дадените в статията съвети. Те са в разрез с природата му.