Езикът на тялото в любовта рядко лъже

Как да разберете дали някой ви харесва
12 ное 2017 12:20, Михаела Лазарова
7
Езикът на тялото в любовта рядко лъже
Снимка: unsplash

Отношенията между хората са сложни, особено тези в любовта. Започваме плахо, със срамежливи погледи, с опити да покажем своите емоции, да направим добро впечатление...

Понякога цялата тази емоция, която ни връхлита, когато харесваме някого, сякаш ни заслепява. Забравяме да наблюдаваме реакциите на другия. А езикът на тялото рядко може да ви излъже. Той казва истината за връзките, за взаимоотношенията.

Вижте няколко случая на комуникация и какво означават те.

Засичане на погледите

Когато разговаряте с представител на противоположния пол, обърнете внимание за колко секунди погледите ви се засичат. Ако това е в рамките на няколко секунди, то определено между вас няма нищо повече от комуникация. Но, когато погледите ви се срещат за продължително време или двамата се харесвате, или единият от вас има симпатии към другия.

Фалшиви усмивки

Ако по време на разговор събеседникът ви се усмихва някак неискрено, напрегнато, по задължение, то това, което разказвате, определено е досадно за личността. Не си губете времето в комуникация.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Спорни твърдения имаТака е всеки аспект от езика на тялото се взима в предвид заедно с комплекс други жестове ,никога експертите не разчитат на един единствен жест, а комбинация от такива.Сам се сещаш че това е много сложно обучение и за това такива експерти са малко по лесно се става програмист.При това жестовете демонстрират само подсъзнанието не и съзнанието е вече става сложно.
4
0
 
3
 
! Отговори
А традициите? преди 6 години
Ако в консервативна ислямска среда момичето седи в "отворена" към някой младеж поза,това ще й коства доброто име.Дори младежът да е одобрен за бъдещ зет и да е дошъл да разговаря с нея в дома й, с разрешението на нейните родители, тя трябва срамежливо да събере коленете си, дори леко да се подгърби, леко да се извърти в посока, противоположна на тази страна, на която се намира младежът и да му отговаря почти "през рамо". Ако го гледа в очите, той ще я помисли за безсрамна, даже и за "развалена"
3
0
 
8
 
! Отговори
Спорни твърдения има преди 6 години
в този материал.Напрегнатата усмивка, както и избягването на продължително гледане в очите на другия може да бъде резултат и от притеснителност. Така се държат много срамежливите момичета, които все още нямат никакъв опит във флиртуването и изобщо в отношенията с другия пол. Но това не означава, че тя не Ви харесва. Възможно е дори да е влюбена във Вас.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До езикът на джобаИнтересна философия!Само от любопитно ,минава ли твоята философия пред дамите или те оставя на сухо?Звучи като флирт но не е сигурно дали минава пред дамите .Ти явно си го пробвал, аз не съм се сетил да го пробвам.Така, че по-чисто мъжки те питам има ли смисъл, да си правя този труд?
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамо, онзи чичко, какво има в плувките? Ами портмоне, миличко! -Чудно, колкото повече те гледа, повече му се пълни портмонето! Ами това е езикът на тялото, миличко!