Хванати в изневяра? Как да продължите връзката?

Не обвинявайте партньора си, признайте вина, но...
23
Хванати в изневяра? Как да продължите връзката?
Снимка: Reuters

Да ти изневерят е болезнено. Да си изневеряващият и да те хванат в лъжа е не по-малко сложно и трудно за преодоляване от това да понесеш изневяра от партньора си.

Връзката е подложена на сериозно изпитание след една афера. Въпросът е какво да правите, ако са ви хванали в изневяра. Как да продължите напред с връзката си и как да се отнесете към себе си и партньора си?

Признайте вината си

Да отричате и да се оправдавате е най-грешното нещо, което можете да направите пред партньора си. Това само ще доразруши връзката ви и ще направи партньора ви още по-ядосан и гневен.

Приемете реалността, че сте хванати в крачка и признайте цялата си вина. Понесете гнева и се опитайте да възприемете гледната точка на половинката си в този труден момент.

Решете с кого в крайна сметка искате да останете

От вас зависи към коя връзка ще се насочите. Ако искате да поправите счупените си взаимоотношения с партньора ви трябва да насочите всичките си усилия в тази посока. Въоръжете се с търпение и големи количества философски подход, с помощта на които да избистрите по-нататъшните си отношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
- преди 6 години
Ако имате партньор и го уважавате поне малко (което е същото като да уважавате себе си), не му сервирайте мизерии.
18
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 6 години
Събират се всички заинтересовани (т.е. двойката и допълнителните им връзки) на едно място и си правят групов кекс и те така. :)
17
2
 
15
 
! Отговори
Турска жена преди 6 години
Страшното е, когато го хванеш с мъж...
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е изневерил веднъж,няма да спре.Ще има и втори,и трети....Така че нека всеки сам да анализира конкретната ситуация и да прецини има ли смисъл да прости веднъж и после пак и пак....
15
5
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Изневерявам при всеки удобен случай, колкото и да обичам жената с която съм в момента, просто защото за мен секса и любовта са отделни категории. На мен също ми изневеряват, така че смятам, че всичко е ОК, понеже и мъжете и жените правят и харесват секса. Важното е само да се запазва мълчание по случая и да не се пренасят венерически болести :)
14
3
 
9
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Изневерявали са ми . Идеята за прошката не е добър вариант !!!
13
2
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Вярваш ли че си толкова интересен че да те споделят като случай ? Просто ще си един от многото ... Освен това психолога във варианта който си описал е обикновен клюкар . *** при професионалист .
12
2
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Никак
11
3
 
0
 
! Отговори
ПАзете децата преди 6 години
на снимката дамата увреждана тежко със опасни горно беьло "Сутиен"/ в условията на остър ЕМС/ и 200 полови акта да прави на ден ако не махне опасния уред за увреждане на човешки майки/сутиен/бюстгалтер/ не може да се защити..Съвет МАйки пазете си децата/дъщерите от опасни уреди вкл "Сутиени/бюстгалтери/Купувайте им нещо по безвредно..може да до проучите с инфра червени камери уврежданията причинявани от тези мачкащи майките съоръжения вкл с или без банели..
10
5
 
5
 
! Отговори
секса е лечение преди 6 години
в огромни региони девойки правят орални контакти с цел подмладяване и здрави зъби и майчини полови органи..
9
3
 
1
 
! Отговори
В Края на Неозоя преди 6 години
Не ползвайте тази дума..половите контакти обепечават лекуване на огромни региони от вселената.Договарят с е несъзнателно между партньорите..Примерно дама с блокировка в лумбален прешлен с цел блок оргазми подава на любимия Скъпи опъни моята приятелка еди коя си тя има вагинален секрет за бързо и безпроблемно лечение на АНОРГАЗМИЯ ..след два дни проблема е решен мир и щастие..
8
4
 
15
 
! Отговори
Признайте вината си? преди 6 години
Михаела пак е използвала материали от чужбина!Ние си имаме фолклор, богат с много пословици и поговорки.Една от тях гласи "И на капия да те хванат, не признавай!"Щом народът го е формулирал в пословичен израз, значи при нас върви точно този тип поведение и дава добри резултати!Затова, прочетете внимателно написаното в коментар 1 и го научете наизуст. Може да ви свърши работа, ако ви спипат в крачка!
7
2
 
13
 
! Отговори
Да потърсиш преди 6 години
специализирана помощ в нашата малка, клюкарска държавичка?Психологътът ще сподели поне с брачната си половинка, с майка си, с баба си,с 1-2 лица от най-близкия си приятелски кръг, а може и с децата си, ако вече са пораснали! Никаква професионална клетва за поверителност няма да му попречи да сподели с тези хора.Такава ни е народопсихологията.И като сподели с тези минимум 7-8 човека, до една седмица ще те коментира половин София. Нали са установили, че чужда тайна се пази не повече от 20минути
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. Подпишете предбрачен договор, че всичко си е ваше и не дължите издръжка.2. Всичко друго от списъка е без значение. Хванали те били, ще преглътнат и толкова.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тази статия вече сте я публикували, повече от веднъж.Иначе какво да продължавате след изневяра? След като се е стигнало до изневяра, значи всичко е свършило.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смело й предложете да станете разкрепостена група. Ако не ще - ще ви бие шута, но така или иначе ще го направи. Но ако се съгласи - ще си живеете царски живота!
3
2
 
12
 
! Отговори
До Алов преди 6 години
Пич, не се занасяй. Коя ще тръгне с този от снимката, освен ако той не е мултимилионер, а тя - златотърсачка! Но дори и в такъв случай, пак ще му се изплъзва и ще търси щастие тайно с някой друг.Такива жени знаят най-много за изневярата, защото са виртуозни специалистки.
2
2
 
11
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Този от снимката ще е нежен любовник
1
4
 
26
 
! Отговори
Патил :) преди 6 години
Не е това, което изглеждаааа,не е това, което изглеждаааа!А бе ти на мен ли ще вярваш или на онова, което ти се е сторило, че виждаш?!А бе ти от колко години ме познаваш?Ако исках да ти изневеря, досега да се е случило милион пъти!Щом досега не се е случило, значи нито сега, нито занапред може да се случи!Много филми гледаш и само си въобразяваш!Разбра лииии?