7 лоши навика, които пречат на щастливия брак

Малки лъжи, сладки лъжи или незначителни лъжи...
14 яну 2018 21:45, Михаела Лазарова
8
7 лоши навика, които пречат на щастливия брак
Снимка: pexels

Казват, че противоположностите се привличат. Дали е така? Сега си представете, че сключвате брак с човек, който мисли, че не сте достойни за хубавите неща от живота, опитва се да ви отнеме щастието, завижда на успехите ви, претупва секса...

Струва ви се незначително, нещо малко, което може да пренебрегнете във връзката, защото никой не е идеален. Време е да свалите розовите очила. Преди да кажете „Да“ помислете дали си заслужава да сключите брак с човек, който има тези 7 лоши навика.

Мрази животните.

Ако той/тя не обича животните без никакви основателни причини, като алергии и т. н. и ви кара да избирате между него и вашия домашен любимец, винаги избирайте вашия домашен любимец. Това означава, че при тази личност липсва емпатия.

Правилата за отношенията не означават нищо за него/нея.

Всяка връзка има някои основни правила, които трябва да бъдат следвани естествено от двамата партньори, но ако той постоянно ги пренебрегва, без да обръща внимание на вашите притеснения, не ви зачита като личност, постоянно се съмнявате в него, това не е човек, с когото може да имате щастлив брак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
9
 
! Отговори
FUCK OF преди 6 години
БРАКА Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ КОИТО НИКОГА...АМА НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ АКО БЯХА ПООТДЕЛНО....НЕЖЕНЕН/НЕОМЪЖЕНА
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лошият женски навик е навика за обсебване до задушаване! И даже това го наричат любов, моля ти се... Каква пародия, какъв фарс!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
Щастливият " бр преди 6 години
1- Всяка вечер ви чака да се приберете, точно след работа. Направила ви е салата,мезета изстудила е ракията зготвила ви е любимата ви Мусака по рецепта на "маминка" става въпрос за вашата майка. Звъни ви през пет минути " муци къде си???" Отврат...!!!... Абе жена и аз искам да пия една бира с колегите, или приятелите ми. Как да ти кажа че ми писна да ме бъзикат че съм мъж под чехъл а??? Сега са решили да пием по бира, а ти ме чакаш всеки ден. Как да ти кажа че съм с тях? Като ти ще се обидиш!
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена без мъж е като риба без велосипед.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лошият навик е егоизмът. Нема оправия.А и българинът много кофти възпитава децата си. Прави ги *** егоисти. После като се оженят, разбира се не са щастливи, но за съжаление скапват и живота на някой свестен човек. Както и да е, всичко е временно.
1
0
 
22
 
! Отговори
Други лоши навици преди 6 години
Той забравя, че вече е мъж-съпруг, а не момченце-маминото детенце. Когато му го напомниш, започва да се държи като примадона в климактериум.Тя забравя, че вече не е принцесата на татко, а е съпруга-къщовница. Когато той й напомни това, тя се цупи известно време, а после започва монолог на тема "Ех, какви кандидати имах!"