Фигурка на Буда, черен турмалин – премахват негативната енергия

За да бъдем продуктивни, щастливи, успешни и обичащи
20 яну 2018 15:30, Михаела Лазарова
22
Фигурка на Буда, черен турмалин – премахват негативната енергия
Снимка: pixabay

За да бъдем продуктивни, щастливи, успешни и обичащи, трябва да бъдем заобиколени от положителна енергия.

В натовареното ежедневие се срещаме с много хора, някои от тях посещават дома или офиса ни, настроенията ни се променят според събитията. Всичко това оказва влияние върху енергията край нас.

За щастие има как да въздействаме върху негативите, за да подобрим вибрациите. Споделяме няколко практики от фъншуй, които ще добавят повече хармония в живота ви.

Първа стъпка - Почистете дома

Редовното почистване на дома е от съществено значение за насърчаване на положителните вибрации. Но помислете кои вещи не са ви нужни, дали има счупени такива. Всичко това задържа негативните енергии, като това правило важи и за старите дрехи в гардероба, които не носите, празните опаковки от козметика в банята.

Фигурка на медитиращ Буда

Поставете в дома си такава фигурка. Тя не само насърчава положителната енергия, но разсейва болката в резултат на неразположение, разсейва негативните енергии и благоприятства физическото и духовно здраве.

Черен турмалин

Черният турмалин „абсорбира“ отрицателната енергия, особено ако гостите в дома ви не са били добре предразположени. Това се случва, защото камъкът улавя негативните вибрации и подобрява настроението. Намалява безпокойството, депресията, предпазва от лоши енергии. Препоръчва се да се постави във всяко помещение и особено там, където има електроника, тъй като тя създава хаотична енергия в дома/офиса. Един път седмично почиствайте защитните камъни, като ги слагате в купа с вода, на слънце, за поне 4 часа. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
обикновена жена преди 6 години
До 17Прав си,напълно те подкрепям. Този индийски принц( Буда) е бил наистина заблуден.Освен това той е голям грешник,заблудил е много хора и е изоставил съпругата си,докато тя се е мъчила да му роди дете. Буда(ла) освен ,че е заблудил толкова много хора по света( както и мохамед),заблудил е и самият себе си.България е Православна Християнска страна,благодарение на свети равноапостолен цар Борис-Михаил,на светите братя Кирил и Методий,на свети Иван Рилски и на Православна Византия( и Русия)!
16
1
 
3
 
! Отговори
обикновена жена преди 6 години
Българите в България изповядват Православното Християнство,следователно православните християни-българи са МНОЗИНСТВО. Има малко няколко религиозни малцинства в България- мюсюлмани,католици,протестанти,тангристи,атеисти,будисти,хора,занимаващи се с йога и др. Относно будизма,нека тези,които искат да бъдат такива,да се насочат към страни,които изповядват будизма-Индия,Китай,Япония и др. Ще посъветвам днес.бг да не публикуват статии за други религии,защото ние,българите сме православни християни.
15
5
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Човече, не си с всичкия си. Бог е един, независимо как го наричат.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долното нищожество буда е дявол,езически идол,бяс ,това не трябва да се рекламира в България!
13
1
 
7
 
! Отговори
съвет преди 6 години
Престанете с тези езотерики! После да не се оплаквате...
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фигурки, черни камъчета. Какви са тези вещи. Какви са тези фетиши. Боже.
11
1
 
10
 
! Отговори
Изтрещяли стеее преди 6 години
Не мога да разбера какво ме интересува от колко милярда човека е почитан Буда като основната религия в България е съвсем друга...Не мога да проуменя и как същата тази статуйка на Буда ще ми помогне на мен- православен християнин в каквото и да било!
10
0
 
6
 
! Отговори
до 12-я анонимен преди 6 години
ей,евала, звучиш като реклама на някой перилен препарат- цитирам по спомен :-)" и за кратко животът ми се промени" хахахахахаххахахахах
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чистота има голямо значение, не случайно мизерията, ниско интелектуалните хора са с лоша хигиена. Питали ли сте, какъв е проблемът като си беден, да си изчистиш жилището? Всичко описано го направих за кратко животът ми се промени. Излишните вещи, счупени неща, неизползвани дълго време всичко махнах.
8
0
 
7
 
! Отговори
ГГ преди 6 години
А една лопата, подпряна до входната врата не пречиства ли? Все за чистота, козметика и тънки моменти говорим. Никой не споделя красотата от работата.
7
2
 
7
 
! Отговори
Зуя2 преди 6 години
А, простотията с почистването няма кво да я коментирам...по тая логика във "Василка" се плицикат в положителна енергия нон стоп! итн итн..Запонете- един и същи обект може да бъде възприет като положителен или негативен- зависи от това какви чувства влагаме НИЕ в него!
6
1
 
7
 
! Отговори
Зуя преди 6 години
Такааа, значи рецептата е следната- да си сложите един медтиращ Буда някъде (разбира се няма никакво значение дали си християнин/ мюсюлманин или нещо друго); да си вземеш черен турмалин- ако ни кажете и от кой магазин да го купим, ще е най-добре.. (само после да не ни обвините, че видиш ли черното не е хубаво!!!!); да си сложиш свежи цветя във ваза- тоест трябва да са откъснати (което не знам колко е добре ако се замислиш пък за цветя)..to be continued
5
2
 
5
 
! Отговори
На нас точно преди 6 години
Негативната енергия ще ни се и пари, тогава и само тогава когато започнем да получаваме нормални доходи. Щото иконата или фигурката не плащат сметки за битови нужди и не пълнят хладилника, нито резерорвара. Но едни други "буди", за които хората са матерял не искат ние да сме с по високи доходи, защото ще започнем да търсим сметки като ни паднат товарите от плещите. Те така
4
7
 
6
 
! Отговори
we преди 6 години
Аз съветвам всички да се молят на БОГ,не буда,не ангели , не светци,само и единствено на БОГ!!!Светците са светци до като са живи,а умрат ли те вече имат нужда,някой да се помоли за тях,а не те да бъдат молени!
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоа буда не моа съ мери с нашия БУДА ,който цела Европа и половин Азия и Америка му се възхищава!
2
8
 
10
 
! Отговори
богат и красив гущер преди 6 години
Помолете се пред портрета на Баце Суджуков и той ще ви помогне
1
5
 
15
 
! Отговори
Икона на преди 6 години
Св.Иван Рилски който е български духовник,най-великият български светец и отшелник,небесен закрилник и покровител на българския народ,патрон и основател на най-големия ставропигиален манастир в България Рилския,патронът на българските будители,още приживе наричан земен ангел и небесен жител.Това е нашата ,българската защита от всичко негативно.А камъкът ни е като го наричат мнозина "чудо" е минерала Клиноптилолитов Зеолит който ни е дар от Бога.